15 Temmuz Gecesinin Sahte Gazileri... Analiz Yazı dizisi-9

TAKİP ET

Haber-Şanlıurfa Analiz yazı dizisinde Araştırmacı / Yazar Lokman Şıhanlıoğlu ve haber-sanliurfa.com genel yayın yönetmeni Abdullah Cengiz 15 temmuz gecesinin akıllarda kalan soruların perde arkası... Yazı dizisi-9 yayında.

15 Temmuz Gecesinin Sahte Gazileri...

Analiz Yazı dizisi-9

Dürüst liyakatli gerçek AK partililer, görevlerini hakkaniyetle yapmış olsa idi, bu kadar yalan yanlış taraflı ve parayla hazırlanan araştırma anket sonuçlarının, külliyeye sunulmasına izin vermezlerdi..!

"Reise" ve AK Partisi’ne; Seçilmiş, atanmış, görevlendirilmiş hainlerin; Kaybettirdikleri güvenin ve oyların hesabını kimler ne zaman verme mecburiyetinde kalacaklar, sabırla bekledik ve beklemeye devam edeceğiz..!

Eger "Reis" olmasaydı; Ben benim diyen en üst düzeydeki yetkililerden, onun bunun kirli pazarlıklarıyla politika makamlarına getirilenler, atananlar, teşkilat yetkilileri, yoldaşları, akrabaları dahil, çok az bir kısmı hariç, topunu bir araya getirsen on haneli bir köye muhtarlık yapamazlar, dört koyunu bir arada (güdemezler)yürütemezler, çünkü böyle bir kapasitelerinin olmadığını, çok uzun zamandan beri milletimiz alenen görmekte ve bilmektedir..!

İşte geldiğimiz vahim durum ortada, gerisini siz düşünün, kimlerin dinimiz İslam’a, Müslüman alemine, bayrağımıza, vatanımıza, milletimize devletimize ne oyunlar oynadığını, neler yaptığını, bizleri hangi uçurumlara doğru sürüklemek istediklerini görün..!

Silahlı terör örgütlerinin; siyasi, bürokrasi, yargı, adli, idari, güvenlik yetkilileri, STK, iş adamları vs. hain uşakları ve militanları kimlerin olduğu ortaya çıkarılmadan, yargılanmadan, en ağır cezaya çarptırılmadan, tehlikenin bittiğini söylemek milletimizle alay etmektir, dalga geçmektir, kafa bulmaktır..!

Bu sebepten dolayı; Milletimiz, söylemlerden ve yapılan tutuklamalardan bu güne kadar ikna olmadı, hiç kimseye güveni kalmadı, özellikle yetkililerin bilmesi gerektiğini söylemek mecburiyetindeyiz...!

Şekilcilikle görüntü veren şovmenlerin, süslü dini söylemleriyle, dil ve ırkçılıkla, mezhepçilikle, sizleri yalancıktan sahtekarca sarmalarına öpmelerine sakın inanmayın, taleplerinizi isteklerinizi "başım üstüne" deyip, yanınızdayken yalancıktan numaradan telefonla bakanı ve ya yetkilileri arıyormuş gibi yapıp, aslında ufakçı kadehçi masacı danışmanlarıyla yakınlarıyla konuşup sizlere tiyatro yapanlara hiç bir zaman inanmayın güvenmeyin kanmayın..!

Kişiliğinizle onurunuzla alay etmelerine, sizleri ayaklarının altına atıp üstünüze basmalarına izin vermeyin..!

Sözü kimin söylediğine bakın, soylarına, dünya görüşlerine, aile yapılarına, geçmişteki hayatlarına, alış verişlerine, verdikleri sözlere, toplumdaki değerlerine, nasıl bir yapıya kişiliğe sahip olduklarına, tecrübelerine, eğitimlerine, terbiyelerine, makama geldikleri günden bu güne kadar söyledikleriyle yaptıklarına bakın; Sorun soruşturun ondan sonra inanıp inanmayacağınıza vicdanınızla karar verin, kimsenin vebalini günahını sırtınıza yüklemeyin, öbür dünyaya kul hakkıyla gidenlerin cehennemde ebediyen kalacaklarını unutmayın...!

Bu gibi insanlar, bulundukları geçici görevleriyle, mallarıyla sizi aldatmasın, saf olmayın, yalancı sahtekar hain dinsiz kalitesizlerin geldiği makamlar, sahip oldukları servetler önemli değil, kim oldukları ne yaptıkları ve ne yapmak istedikleri önemlidir..!

Ne yapacağınıza millet olarak siz karar verin ve tedbirinizi alın, kimse bizi uyarmadı demeyin, biz sizi uzun zamandan beri yazılarımızla uyarmaya çalışıyoruz..!

İç ve dış hainlerin; Asırlardır bıkmadan usanmadan ortalığı karıştırmaya devam ettiklerini, hiç vazgeçmediklerini, uyumadıklarını, yorulmadıklarını, ellerinden gelen bütün kötülükleri yapmaya da devam edeceklerini bilin..!

Devam edecek...

15 temmuz gecesinin sahte gazileri analiz yazı dizisi haber şanlıurfa