2017 Zamlı Sigara Fiyatları Saç Baş Yolduruyor! İşte yeni fiyatlar..

TAKİP ET

2017 sigara fiyatlarına beklenen zam geldi. Vergiler ve sigara zamları ile ilgili bu haber sigara tiryakilerinin canını yakacak. Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu diye merak ediyorsanız bu haberi sizler için hazırladık.

2017 sigara fiyatlarına beklenen zam geldi. Vergiler ve sigara zamları ile ilgili bu haber sigara tiryakilerinin canını yakacak. Zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu diye merak ediyorsanız bu haberi sizler için hazırladık. Bu akşam belli olan yeni sigara fiyatları ile birlikte birçok sigara tiryakisi sigarayı bırakma kararı alırken birçok kişide artık daha ucuz sigaralara veya tütünlere yöneleceği kararını verdi. Son gelen bilgilere göre yeni zamlı sigara fiyatlarında Parliament tam 15 lira oldu. Bu fiyat gerçekten de can yakacak çünkü günde bir paket sigara içen birisinin aylık olarak ödeyeceği miktar yaklaşık olarak 500 liraya yaklaştı. Gelen bilgilere göre sigaraya zam gelmemiş. Resmi gazetede yayınlanan bilgilere göre yıl sonuna kadar sigaralarda herhangi bir zam söz konusu olmayacak.

2017 ZAMLI SİGARA FİYATLARI LİSTESİNE KADAR OLDU?

Zamlı sigara fiyatlarının listesi henüz haber merkezimize ulaşmadı ama ulaştığında direkt olarak bu konuyu güncelleyeceğiz. Söylememi gereken en önemli şeylerden birisi fiyatlara çok ciddi vergilerin eklendiği ile alakalı olacaktır. Yaklaşık olarak 1.5 TL vergi zammı geldi ve sigaralar artık bu fiyatlar üzerinden satılacak. Bugün zaten 10 liranın altında sigara kalmadı ama yeni zamla birlikte bütün markaların sigaralarına tam 1.5 TL zam geldi. Sizde aldığınız sigaraya 1.5 TL ekleyerek hesaplama yapabilirsiniz. Bütün sigaralara zam geldi. 

Sigara zammı birçok inana sigarayı bıraktıracak. Bu olay sebebiyle çok mutluyuz ama sigara fiyatlarına gelen zam ölümüne sigara içen insanları çok üzdü.Zamlı sigara fiyatlarında bakkallar çoktan stoklarını yapmaya başladılar bile. Zam gelmeden önce aldıkları kolileri karlı bir şekilde satacakları için bayram ediyorlar ama kullanıcılar maalesef bu durumdan etkilenmeyecek ve aldıkları sigara paketlerini zamlı fiyat üzerinden alacaklar.

sigara fiyatları 2017 sigara fiyatları zamlı sigara fiyatları sigara zammı yeni sigara fiyatları haber