2020 'de EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN FOTOĞRAF SANATÇISI URFA'DAN

TAKİP ET

Gelin Damat Dergisi tarafından üçüncü kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda Conrad İstanbul Bosphorus'ta görkemli bir davetle gerçekleşti.

65 ayrı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceye sınırlı sayıda davet edilen iş, sanat, cemiyet dünyası ve basın ilgi gösterdi.

Gecede, Yıldırım Mayruk, İvana Sert, Gökhan Tepe, Ece Gürsel, Ebru Yaşar, Çağla Şikel, Tuğba Özay ve birçok sanatçı ödül alırken, Kızılay ve Lösev ödül alan yardımlaşma kuruluşları oldu. Şanlıurfa'dan ise  MAHİR ÇOBAN - ÇIKIŞ YAPAN FOTOĞRAF SANATÇISI olarak ödül aldı.

Mahir Çoban ; Bu ödül İçin uzun zamandır emek veriyordum, sonunda hakettiğimiz ödülü alıp memleketimiz Urfa’ya kazandırdık. Bugüne kadar ulusal anlamda bizim sektörde hiç ödül gelmemiş olan memleketime ilk kez ulusal çapta bir ödül getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Fotoğraf aşkıyla Türkiye’nin ve dünyanın her yerini geziyorum ve gezmeye devam edeceğim, çıktığım bu yolculukta benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.dedi

 

2020 de en i̇yi̇ çikiş yapan fotoğraf sanatçisi mahir çoban gelin damat dergisi