3 ay tatil ne zaman başlıyor sorusuna şaşırtan MEB yanıtı

TAKİP ET

3 ay tatil ne zaman başlıyor sorusuna bu haberimizde cevap arayacağız. MEB takvimine göre 3 aylık tatil için yeni bir tarih verildi ve öğrenciler 2017 yılında bu takvime göre hareket edecekler. Hemen tıkla

3 ay tatil ne zaman başlıyor sorusuna bu haberimizde cevap arayacağız. MEB takvimine göre 3 aylık tatil için yeni bir tarih verildi ve öğrenciler 2017 yılında bu takvime göre hareket edecekler. Öğrencilerin merak ettiği sorulardan birisi okullar ne zaman kapanıyor sorusu oldu. Bu sorunun cevabı ise çok kısa süre içerisinde verildi. İşte cevap.. 

2017 için eğitim ve öğretim yılı 9 haziran günü sona erecek. Yani bu Cuma günü öğrenciler son kez okula gidecekler ve bu tatilin hemen akabinde tam 3 aylık tatil başlayacak. Bazıları çalışmak için iş arayamaya koyulacak ama bazıları da 3 ay boyunca tatilin tadını çıkaracak. 9 Haziran cuma MEB'in takvimine göre okulun son günü oluyor.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz "Yaz tatilini kaldırma gibi bir düşüncemiz yok. Ancak yaz tatilini öğrencilerimize etkin bir şekilde vermek istiyoruz" dedi. Dolayısıyla yaz tatili kısalacak, kalkacak gibi söylentilerin gerçek olmadığı ortaya koydu. Yılbaşı tatili ve 3 aylık tatil bu sene merak edilen sorular arasında yer alıyordu ve dolayısıyla artık her şey çok net bir şekilde açıklanmış oldu.

3 ay tatil tatil okul 3 ay tatil ne zaman başlıyor haber