4 Gün Önce Aldıkları Evin Enkazında Bir Aile Can Verdi

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde 4 gün önce Elbistan'da satın aldıkları evlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kalan 3 çocuklu bir ailenin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 2 şiddetli depremle sarsıldı.

 

Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki deprem, 10 ili etkiledi.

Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman ve Hatay gibi illerde hissedilen deprem, adeta yıkıma yol açtı.

Devletin tüm kurumları ilk andan itibaren deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürürken, yurdun dört bir yanından vatandaşlar da tek yürek oldu.

Depremzedeler için harekete geçen binlerce gönüllü, afet bölgelerine akın etti.

Yaşanan büyük afet için birlik ve beraberlik içinde mücadele verilirken, bir yandan da hayatını kaybedenlerin acı hikayeleri ortaya çıkıyor. 

Aydın'ı Söke ilçesi Doğanbey Mahallesinden uzun yıllar önce çalışmak için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giden İsmail Taşkın, 10 yıl önce Zeliha Taşkın (38) ile evlendi.

 

Eşinin memleketine yerleşip, sanayide kaynak ustası olarak çalışan Taşkın'ın bu evlilikten Sehernur Taşkın (9), Hanım Taşkın (7) ve Muhammed Emin Taşkın (5) isminde 3 çocuğu oldu.

GÜN ÖNCE EVİ SATIN ALDI

İsmail Taşkın, birikimi ile 2 Şubat günü Güneşli Mahallesi'nde satın aldığı dairenin tapusunun sevincini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şanlıurfada deprem Kahramanmaraş deprem gündem ismail taşkın