"6'lı Masada Koltuk Kavgası Var"

TAKİP ET

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Lideri Hüseyin Baş, 'Türkiye'nin Bu Kötü Gidişatına Dur Diyelim' Dedik Ama Bu Kabul Görmedi.'

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından başlatılan ‘Yeter! Söz Gençlerin’ başlıklı program serisi devam ediyor. Serinin ikinci programı Trabzon’da gerçekleştirildi. Konuşmasına neden ‘Yeter! Söz gençlerin’ dediklerini anlatarak başlayan BTP Lideri Hüseyin Baş: “Hükümetin seçim sloganı ‘Yeter! Söz milletin’, muhalefetin seçim sloganı ‘Yeter! Söz milletin’. Sloganlar aynı olunca , ‘Bir farklılık olması gerekiyor’ dedik ve  ‘Yeter! Söz gençlerin’ diyerek yola çıktık. Dinlenmeyen gençleri, umursamayan gençleri, yok sayılan gençleri, üç kuruşluk vaatlerle uyutulan gençleri siyaset sahnesine alalım dedik ve yola çıktık. Allah yolculuğumuzu hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

HERKES ALTILI MASA’YI YÖNETMEYE ÇALIŞIYOR

Türkiye’nin kötü gidişatına dur demek için samimi bir çağrıda bulunduklarını belirten BTP Lideri Hüseyin Baş, “Türkiye'nin bu kötü gidişatına dur diyelim’ dedik ama bu kabul görmedi. Saygı duyuyoruz ama niye kabul etmedikleri hususunda hiçbirimizin bildiği bir gerçeklik yoktu. Bugün şunu görüyoruz; herkes Altılı Masa’yı yönetmeye çalışıyor. İçeride bir koltuk kavgası olduğunu görüyoruz. Siz koltuk kavgalarıyla bu milletin bu gençliğin geleceğini heba edecekseniz, lütfen yapmayın. Şimdi buradan anlıyoruz ki bizim de esasında bu masaya alınmamamızın temelinde belki de bu koltuk kavgası yatıyordu.” dedi.

6’lı Masa Bağımsız Türkiye Partisi Hüseyin Baş