ABB, 11 Projenin Açılışını Aynı Anda Yapacak

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllardır trafik çilesi ve altyapı sorunlarının yaşandığı İstasyon Caddesi'nde hayata geçirdiği Alternatif Bulvar ve Altyapı Projesi'nin açılışı ile Etimesgut-Sincan projelerinin tanıtım törenini gerçekleştirecek. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllardır trafik çilesi ve altyapı sorunlarının yaşandığı İstasyon Caddesi’nde hayata geçirdiği Alternatif Bulvar ve Altyapı Projesi’nin açılışı ile Etimesgut-Sincan projelerinin tanıtım törenini gerçekleştirecek. 

12 Nisan Çarşamba günü 13.30’daki tören; ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla düzenlenecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut ve Sincan’da toplam 24 projenin hem temelini atacak hem de açılışını gerçekleştirecek.

30 yıldır çözüm bekleyen trafik çilesi ve altyapı sorunları nedeniyle sel ve su baskınlarının yaşandığı İstasyon Caddesi’nde hayata geçirilen Alternatif Bulvar ve Altyapı Projesi’nin açılışının ve Etimesgut-Sincan projelerinin tanıtımının gerçekleştirileceği tören; ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla düzenlenecek.

12 Nisan Çarşamba günü 13.30’da başlayacak törende; toplam 528 milyon 699 bin TL’ye mal olan İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Altyapı Projesinin yanı sıra Etimesgut ve Sincan ilçelerinde hayata geçirilecek projeleri de tanıtılacak.

 11 PROJENİN AÇILIŞI YAPILACAK, 13 PROJENİN TEMELİ ATILACAK
Sincan ve Etimesgut ilçelerini kapsayan 11 projenin açılışının, 13 projenin ise temelinin atılacağı tören Ahi Mesut Mahallesi 1776. Cadde Kelebek Su Parkı Önü’nde düzenlenecek.

ABB 11 Projenin Açılışını Aynı Anda Yapacak Mansur Yavaş proje açılışları Ankara haberleri belediye haberleri Şanlıurfa haberleri