ABB Ev Sahipliğinde Başkent'te Malatya Dayanışma Günleri Başladı

TAKİP ET

Depremden etkilenen vatandaşlara desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA Altınpark Fuar Alanında Malatya esnafını ağırlıyor. 

Depremden etkilenen vatandaşlara desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA Altınpark Fuar Alanında Malatya esnafını ağırlıyor. 

13-20 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan ‘Malatya Dayanışma Günleri’ depremzede esnafa destek olmak isteyen Ankaralıların yoğun ilgisiyle başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi depremden zarar gören esnaflara destek olmaya devam ediyor. Depremden etkilenen Malatya esnafına destek olmak için harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Malatya Dayanışma Günleri’ ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda ziyarete açıldı.

BÜYÜKŞEHİR İLE MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASI EL ELE
Daha önce Kahramanmaraş esnafını misafir eden ABB ANFA Altınpark Fuar Alanı, şimdi de Malatya Dayanışma Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında açılan dayanışma günleri; 13-20 Nisan tarihleri arasında 11.00 ile 23.45 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

MALATYA’DAN 100 ESNAF STANT AÇTI 
Ramazan Bayramı öncesi başlayan Malatya Dayanışma Günleri’nde bölgeden gelen 100 esnaf, ürünlerini Başkentlilerle buluşturuyor. Fuarda stant açan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

Hanifi Fırat: “İş yerimiz yıkıldığı için buradayım. Sağ olsunlar bizleri Ankara’da misafir ediyorlar. Bize böyle bir imkân sundukları için teşekkür ederim.”

Burak Tomo: “Bizi burada ağırladığı için, bu zor günümüzde yanımızda olduğu için Mansur Başkan’a teşekkür ediyoruz. Tüm Ankara halkını fuara bekliyoruz.”

Fatma Fırat: “Vatandaş olarak duydum geldim. Büyükşehire bu imkânı verdiği için teşekkür ederim, çok gurur duyduk. Sahip çıkmak için geldik.”

Arif Dündar: “Buradaki esnafa çok katkısı oldu. Esnafların çoğunun iş yerleri çöktü. Bu fuar alanı bulunmaz bir fırsat oldu.

 

Başkent’te Malatya Dayanışma Günleri Başladı Malatya depremi ABB Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Haber Şanlıurfa