Abdullah Gül'ün adım atacağı tarih belli oldu

TAKİP ET

AK Parti'ye yakın Türkiye Gazetesi'nden Batuhan Yaş 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün harekete geçeceği tarihi açıkladı.

AK Parti'ye yakın Türkiye Gazetesi'nden Batuhan Yaş 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün harekete geçeceği tarihi açıkladı.

Türkiye Gazetesi yazarı Batuhan Yaşar, Abdullah Gül'ün Şubat ayında harekete geçeceğini iddia etti.

Batuhan Yaşar'ın ifadeleri şöyle oldu: Abdullah Gül'ün adım atacağı tarih belli oldu 10.01.2018 Abdullah Gül'ün adım atacağı tarih belli oldu  "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün isim vermeden hedef aldığı Abdullah Gül 'ne yapsam, etsem' hesaplarının sonuna geldi.

Ulaştığımız bilgilere göre Abdullah Gül şubat ayında bazı adımlar atacak" diyen Yaşar, "Ciddi ciddi hazırlanıyor.

Hemen söyleyelim ilk aşam bu. Parti kurmayacak veya bir partiye (Saadet Partisi, İyi Parti) üye olmayacak. İlk aşamada bazı akil insanlarla yemekte bir araya gelecek.

Ben partiler üstüyüm' mesajı verecek.

Özetle kamuoyunun tepkisini ölçmeye çalışacak.

" Erdoğan, dünkü Meclis grup toplantısında Abdullah Gül'ü sert sözlerle eleştirmiş, "Bu trenden düşenler kusura bakmasınlar, düştükleri yerde kalırlar" demişti.

FEHMİ KORU: DERHAL AÇIKLASIN

Öte yandab 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e en yakın isimlerden biri olan Fehmi Koru'dan da dikkat çeken bir adaylık çağrısı geldi.

Fehmi Koru'nun açıklaması ise şu şekilde oldu: "Her siyasi davranışın arkasında makul bir sebep aramak gerekmeyebilir, ama şu sıralarda tanığı olduğumuz gelişmelerin fazla zorlanmadan farkına varılabilecek bir seb bulunuyor: Eğer öyle bir niyeti varsa Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığına yeniden adaylığını koymasını engellemek…

AK Parti genel başkanı sıfatını da taşıyan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘‘Gül’ü hedef alıyor’’ diye yorumlanan çıkışları ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıkça aynı hedefe yönelik sözlerinin amacı bu.

Gül aday olma ve bunu daha sonraya bırakmadan, derhal, hemen, şimdi açıklasın…"

abdullah gülün adım atacağı tarih