Aday Listesine Giremeyen Tatlıses'ten 'Erdoğan' Paylaşımı

TAKİP ET

Beşinci kez başvuru yaparak AK Parti'nin milletvekili aday listesine giremeyen ve takipçileri tarafından eleştirilen Şanlıurfalı Sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı fotoğraflı paylaşımda 'Biz bu tablonun aşıklısıyız.' karşılığı verdi.

Beşinci kez başvuru yaparak AK Parti'nin milletvekili aday listesine giremeyen ve takipçileri tarafından eleştirilen Şanlıurfalı Sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı fotoğraflı paylaşımda “Biz bu tablonun aşıklısıyız.” karşılığı verdi.

Tatlıses gelen yoğun eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan bir fotoğrafını paylaştı. İçlerinde tanınmış ve ünlü isimlerin de yarıştığı milletvekilliği adaylığında, bazı isimler liste dışı kaldı. Bu isimlerin en başında Sanatçı İbrahim Tatlıses geliyor. Geçmiş dönemlerde 4 defa AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan ancak aday gösterilmeyen İbrahim Tatlıses’in 5. kez yaptığı başvurusu da olumsuz sonuçlandı.

ELEŞTİRİLERE KARŞI FOTOĞRAFLI CEVAP VERDİ
Sosyal medya kullanıcılarının "Daha kaç kez başvuracaksınız? Yeter!" eleştirilerine cevap veren İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olan fotoğrafını paylaşarak şu notu yazdı: “Biz bu tablonun aşıklısıyız, başka bir şey beni ilgilendirmiyor. Ben milletvekili olmuşum, olmamışım problem değil. Benim her zaman Sayın Cumhurbaşkanımın yanında bir koltuğum vardır. Bu da böyle biline.”

Aday Listesine Giremeyen Tatlıses en Erdoğan Paylaşımı İbrahim Tatlıses Recep Tayyip Erdoğan Haber Şanlurfa Şanlıurfa haberleri