Ağıralioğlu'ndan İmâlı Cevap

TAKİP ET

Ağıralioğlu, istifasıyla ilgili manidar bir cevap verdi. 'Sağ ayağıma basamıyorum apse var. Sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım.'

Ankara kulislerinde Meral Akşener’in 6’lı masaya geri dönüşü sonrasında partideki Milliyetçi kanadın bu durumdan rahatsız olduğu, istifaların gündeme gelebileceği konuşuluyor. En fazla konuşulan ise Yavuz Ağıralioğlu.

İYİ Parti'den İstifa Edecek mi?

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ağıralioğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini, kendisinin henüz karar vermediğini yazdı. Ağıralioğlu, konuyla ilgili Canova’ya oldukça manidar bir cevap verdi. “Sağ ayağıma basamıyorum apse var. Sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım.”

“Sağımı Tedavi Edip Güçlü Şekilde Ayağa Kalkacağım”

Canova, “Yavuz Ağıralioğlu henüz karar vermedi. Ben aradım, sağ ayağında bir burkulma ve apse durumu var. Geçmiş olsun dedim. Bunun üzerine bana, ‘Sağ ayağıma basamıyorum apse var. Sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım’ diye espri yaptı. ‘Memleketin güçlü bir yürüyüşe ihtiyacı var’ diye de ekledi.” diye yazdı. Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa edeceğini başka kaynaklarda paylaşmıştı. Gazeteci Şebnem Bursalı, "Ağıralioğlu tutarlı bir siyasetçi, yarından sonra istifa ederse şaşırmayacağım." demişti.

 

Ağıralioğlu’ndan İmâlı Cevap