Ahmet Akay :Dekont Sahtedir, külliyen yalandır

TAKİP ET

Gazeteci Erk Acaer YouTube kanalında yaptığı açıklamada Mehmet Yalçınkaya'nın yeğeni üzerinden Milletvekili Ahmet Akay'a her ay 40 bin TL harçlık verdiğini iddiasına Akya yanıt geldi ; Sahtedir, külliyen yalandır.

Gazeteci Erk Acaer YouTube kanalında yaptığı açıklamada Mehmet Yalçınkaya'nın yeğeni üzerinden Milletvekili Ahmet Akay'a her ay 40 bin TL harçlık verdiğini iddiasına Akya yanıt geldi ; Sahtedir, külliyen yalandır.

Erk Acarer, Oya Lale Özan Arslan ile 25. Saat ve BelgeliYorum ortak programında  AK Partili belediye başkanının, yeğeni aracılığıyla Şanlıurfa milletvekiline her ay 40 bin lira ‘harçlık’ gönderdiğinin dekontunu paylaşmasına  Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay sosyal medyadan Dekont Sahtedir, külliyen yalandır dedi.

Akay'ın Sosyal medyadan Yaptığı açıklama

Son günlerde bizlere iftira atmayı meslek haline getiren ve kendini "içerik üreticisi" olarak tanıtan bir şahıs, Dün yine cüssesinden büyük bir yalanı, sahte dekont ile ortaya atmış! Birincisi bu iftiranın elle tutulur hiçbir yanı yoktur. Sahtedir, külliyen yalandır.

 

Merkez Bankası, Fast İşlemini iki türlü olarak 5.000 ve 10.000 TL ile sınırlandırmıştır. Söz konusu karar aşağıdaki linkte mevcuttur. 

Yerel ve ulusal siyasette bileğimizi bükemeyenlerin kamuoyunu bu tür rezil iftarlarla meşgul etmesi beyhude bir çabadır. 4. Sen ve sana bu sahte dekontu gönderenlerin insanlığı da sizin gibi sanaldır. @Arifkocabiyik07

Gazeteciler haberlerini doğru bilgi, belgeye dayanarak yaparlar. Ancak maalesef bazıları, yaptıkları "haberlerle" meslek etiğini hiçe sayıyor ve basına olan güveni de yok etmektedirler.

Dolayısıyla varsa elinizde bilgi, belge lütfen cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulununuz, aksi takdirde kamuoyunu bu tür rezil iftarlarla meşgul etmeyiniz. 6.Son olarak tüm bunlara karşı yargı süreci başlatılmış olup, durumu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bu arada tarihin çöplüğü, bel altı siyaset yapanlarla doludur. İlkeli, doğru, iyiyi hedefleyen siyaset ehli de her diam var olacak, tarih onları hayırla yâd edecektir. Allah, siyasi rakiplerin de şereflisini versin.

Ahmet Akay Dekont