Ahmet İnan, Mercedes Paylaşımına Cevap Verdi

TAKİP ET

Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Op. Dr. Ahmet İnan, sosyal medya üzerinden şahsi arabasının 'Türk Kızılay'ı tarafından tahsis edildiği' iddialarına yaptığı paylaşımlarla cevap verdi.

Türk Kızılay’ının Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ikinci gününde ünlü şarkıcı Haluk Levent’e çadır satması gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Konuya ilişkin olrak sosyal medyada çeşitli paylaşımlar da yapılıyor. Son olarak  Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet İnan’ın özel aracı üzerinden yapılan paylaşıma yanıt gecikmedi. İnan hakkında yapılan paylaşımda “Kızılay en alt kademedeki çalışanlarına bile lüks otomobiller tahsis ediyor.” iddialarında bulunuldu.

“YAKITINI DAHİ KENDİ İMKANLARIMIZLA KARŞILAMAKTAYIZ”
Yapılan paylaşıma cevap veren Kızılay Şanlıurfa Temsilcisi Ahmet İnan, “Ben Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Op. Dr. Ahmet İnan. Atmış olduğunuz twitinizde  bahsedilen araç benim şahsi aracım olup 42 yıldır Urfa’da  hizmet vermekteyim. Pandemi nedeniyle  insanlara daha çabuk ulaşmak için Kızılay amblemini  aracıma ben yapıştırdım. O araçla Urfa’nın en ücra  evlerine gıda kolisi vs. yardımlarını bizzat kendim ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte dağıtım yaptık. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz Kızılay’dan hiçbir şekilde maaş vs. almadığımız gibi araçlarımızın yakıtını dahi bizzat kendi imkanlarımızdan karşılamaktayız. Bu yanlış bilginin tarafınızca düzeltileceğini umuyorum aksi takdirde yasal işlem ve tazminat açacağımı bildirir, alacağım tazminatında Şanlıurfa Kızılay’ına bağışlayacağımı tarafınıza bildiririm” ifadelerini kullandı.

 

Ahmet İnan gündem deprem Kızılay