Ahmet Tüysüz "Ölüm Yolunu Yaşam Yoluna Dönüştüreceğiz"

TAKİP ET

DEVA Partili Ahmet Tüysüz, şehirdeki kazaları gündeme getirerek 'Sevdiklerini kavuşturması gereken yollar sevenleri hayattan koparmaya devam ediyor.' dedi.

DEVA Partili Ahmet Tüysüz, şehirdeki kazaları gündeme getirerek “Sevdiklerini kavuşturması gereken yollar sevenleri hayattan koparmaya devam ediyor.” dedi.

Suruç Ölüm Yolunda dün de 6 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine yol üzerinde DEVA Partisi İl Başkanı Av. Halil Aydın ve yönetimi ile birlikte açıklama yapan DEVA Partili CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Tüysüz, yaşananlardan ders çıkarılmadığını söyledi. 


“ÖLÜM YOLUNU YAŞAM YOLUNA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”
Tüysüz yaptığı açıklamada; “Biz maalesef bir kez daha yeniden yine ve tekrar bu yol üzerindeyiz. Sevdiklerini kavuşturması gereken yollar sevenleri hayattan koparmaya devam ediyor. Dün de 6 canımızı yitirdik vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Gündeme getirince ‘yok ihale aşamasında, yok ihalesi bitti’ diyenler, bu yol can almaya devam ediyor. Biz DEVA ve CHP iktidarında bu yolu ölüm yolu olmaktan çıkarıp yaşam yoluna dönüştüreceğiz. Size söz!” ifadelerini kullandı.
 

Ahmet Tüysüz “Ölüm Yolunu Yaşam Yoluna Dönüştüreceğiz” Şanlıurfa ölüm yolu Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri son dakika haberleri