AK aday tosun, Suruç kırsalında

TAKİP ET

Aday gösterildiğine kendisi bile heyecanlanan genç aday İsmail Tosun, genellikle Suruç bölgesinde kapı kapı dolaşarak 24 Haziran seçimleri için destek istiyor.


* Aday gösterildiğine kendisi bile heyecanlanan genç aday İsmail Tosun, genellikle Suruç bölgesinde kapı kapı dolaşarak 24 Haziran seçimleri için destek istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İsmail Tosun, 24 Haziran seçim çalışmalarını Suruç kırsalında sürdürüyor.
Seçim gününe kadar hiç durmadan çalışacağını belirten ve mümkün olduğu kadar Hergün birkaç kırsal mahalleyi (köyü) ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye destek istediğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İsmail Tosun, “Seçim gezimize Suruç Oğlaklı mezrasında seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürerek başladık. Suruç Uluduz köyünü de ziyaret ederek sorunlarını yerinde inceledik. Suruç Özlüce köyünü ev ev gezip dostlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Suruç Bahçe köyünü ziyaret ederek sohbet ettik, dua ve destek istedik. Yine Suruç Özgören köyünü ziyaret ederek, Camide İmam Hatibin sohbetini dinledik. Suruç Pirinçhamam köyünü de kapı kapı gezerek desteklerini İstedik. Akşam geç saatlerde ise, Suruç ilçemizdeki Seçim Büromuzu ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz MKYK üyesi ve Milletvekili adayımız İbrahim Halil Yıldız ile sahur öncesi istişare ettik. Tecrübesinden faydalandık” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İsmail Tosun, Şanlıurfa’daki 2 aileye ayrı ayrı taziye ziyaretinde bulunarak, merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına bağ sağlığı ve sabır dilediklerini söyledi.

Genç olduğum için listede yer alacağımı tahmin etmiyordum
27.Dönem Milletvekili aday listesinde adı açıklanan, ancak kamuoyu tarafından tanınmadığı için en çok merak edilen 13. sıra adayı İsmail Tosun, Suruçlu ve 21 yaşında. Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksekokulunda öğrenci olduğunu hatırlattı. 
AK aday Tosun, “Ben bu dönem Milletvekili aday adayı oldum, genç olduğum için açıkçası listede yer alacağımı tahmin etmiyordum. Saat 17.00 civarında internetten listelere baktım adımı görünce heyecanlandım. Açıkçası beklemiyordum. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Öğrenci olduğum için çalışmıyorum. Babam buğday pazarında esnaf. Babama destek çıkıyorum. Artık seçime kadar var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Kamu veya özel demeden Hastahanelerin kapısı herkese açıldı
Her gittiği yerde AK Parti hizmetlerini anlatan genç aday İsmail Tosun, “Sadece sağlık yatırımlarını görmezden gelmesek bile, AK Partiye oy vermemize yeter. Çünkü AK Parti hükümetleri olarak insanımıza verdiğimiz sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf değil, bir hakkın teslimi olarak görüyoruz. AK Parti iktidarından önce hastahane kapılarında uzayıp giden kuyruklar vardı. Parası olmayanların hastahane kapılarından geri çevrildiği, bebeklerin ve cenazelerin rehin tutulduğu bir Türkiye vardı. Büyüklerimiz hep anlatırdı. Artık o günleri ülke olarak geride bıraktık. Devlete ait Hastahaneler tek çatı altında toplandı. Özel kuruluşlardan yararlanma imkânı getirildi. AK Parti iktidarında kamu veya özel demeden Hastahanelerin kapısı herkese açıldı. Rehin kalmalar, senet vermeler ortadan kalktı. Bu konuları büyüklerimiz, yaşlılarımız çok iyi bilir. Sadece bunları düşünsek bile AK Partiye ve partinin başındaki kurucusu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oyunu vermelidir. Bizde sizlerden 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye oy vermenizi istiyoruz” dedi.