AK Başkanlara Seçim Klavuzu

TAKİP ET

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için AK Partili Belediye Başkan adaylarının kullanacağı Seçim Kılavuzu yayınlandı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için AK Partili Belediye Başkan adaylarının kullanacağı Seçim Kılavuzu yayınlandı.

Klavuzla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını bilgilendiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Partili Belediye Başkan adaylarının kullanacağı Seçim Kılavuzuna akadaylar  adresinden ulaşabileceklerini söyledi.

Gelecek hedeflerine odaklanma imkânı bulacaklar

Klavuzun girişinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının bulunduğunu hatırlatan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Cumhurbaşkanımızın mesajında belirttiği gibi; 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine’ geçiş yapan ülkemiz, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile birlikte hem ulusal hem de yerel düzeyde gelecek hedeflerine odaklanma imkânı bulacaktır. AK Parti belediyeciliği, 2004 yılından bu yana, hizmetinde olduğu ülkemizin her bir köşesinde taş üstüne taş koymanın, mevcut hizmetleri daha kaliteli yapmanın, ayrımcılıktan uzak bütünleştirmeci bir hizmet siyasetinin, dünyanın ve hayatın değişen ihtiyaç ve beklentilerine göre kendini ve hizmetlerini yenileyerek, yaygınlaştırmanın şaşmaz gayreti içinde olmuştur. AK Parti belediyeciliği demek; hizmet üretmek, yatırım yapmak, gururla hizmet ettiği aziz milletimizin gönlünde yer edecek bir üslup ve gayret içinde olmak demektir. Bu anlayış için; milli irade, hizmet siyaseti, medeniyet tasavvuru ve milletin derdiyle dertlenen bir gönül dünyası esastır. Bizlerde; gecesini gündüzüne katarak hem Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olacak, hemde memleketimize hizmetkâr olacak Başkan adaylarımızın seçilmesi için çalmadık kapı, ayak basmadık yer ve kazanmadık gönül bırakmayacağız. Her gittiğimiz yerde ziyaret ettiklerimizin hem duasını, hem desteğini isteyeceğiz. Varsa sorunlarını ve uygun taleplerini de not alarak gereğinin yapılmasını sağlayacağız” dedi.

 

‘Gönül Belediyeciliği’ yapmaları için Başkanlarımızla olacağız

“AK Parti açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; Gönül Belediyeciliğidir. Milletle gönülden gönüle bağ kurarak, milletin değerlerini, ihtiyaç ve beklentilerini bugünün imkânları ve geleceğin ihtimalleri ile cem edip, mütevazılıkla örülmüş bir hizmet anlayışıyla millete sunmak Gönül Belediyeciliği kavramının uygulanması demektir” diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Belediye Başkan adaylarımızın kullanacağı ‘Seçim Kılavuzu’nun başındaki mesajını Belediye Başkan adaylarına her an hatırlatacaklarını söyleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yıldız, “Klavuzda belirtilenleri benimseyerek uygulamalarını sağlayacağız. Milletimize, memleketimize en iyi şekilde hizmet ederek, bahsedildiği gibi ‘Gönül Belediyeciliği’ yapmaları için, seçim öncesi ve seçildikten sonra da her an yanlarında olacağız ve çalışmalarının da takipçisi olacağız. Gerçekten çöp toplamak, musluktan su akıtmak, doğal gazı yaygınlaştırmak, ulaşım hizmetlerini gerçekleştirmek gibi klasik belediye hizmetleri AK Parti ve Gönül Belediyeciliği açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir. Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, dünya çapında işler gerçekleştirmek, şehirlerimizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz

AK Başkan Bahattin Yıldız, her kademedeki AK Partililerin bu amaç ve hedef doğrultusunda bağrından çıktığı milletimizin gönlünde yer edinecek ve gönülden gönüle uzanan yeni köprüler kurarak Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceklerini belirterek, 31 Mart seçimlerinin memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

ak başkanlara seçim klavuzu