AK Parti'de Beyazgül ve Canpolat Çıkmazı! Kritik Viraj, Kritik Anket…

TAKİP ET

AK Parti, yerel seçim için aday belirleme çalışmalarına devam ederken, Haber Şanlıurfa AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere bir mini anket daha düzenleyeceği bilgisine ulaştı.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu 26 adayını açıklayan AK Parti, 15 Ocak’ta Şanlıurfa da dahil birçok Büyükşehir ve il belediye başkan adayını açıklayacak. Şanlıurfa’da AK Parti tarafından kimin aday gösterileceği merakla beklenirken Haber Şanlıurfa, AK Parti Genel Merkezi’ndeki kritik bilgiye ulaştı. 

AK PARTİ ŞANLIURFA İÇİN KOLLARI SIVADI!
AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa için kolları sıvadı. Haber Şanlıurfa’nın ulaştığı bilgiye göre AK Parti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Zeynel Abidin Beyazgül ile Mehmet Canpolat isimleri üzerinde duruyor. Yarından itibaren iki isim için Şanlıurfa’da anket aracılığıyla vatandaşın nabzını yoklayacak olan AK Parti, anketin ardından iki isimden birini aday gösterecek. 

BEYAZGÜL VE CANPOLAT ŞANLIURFALILARA SORULACAK! 
AK Parti Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat arasında gidip gelirken iki isim arasında yeni bir anket düzenleyeceği öğrenildi. 
 

AK Parti Şanlıurfa Zeynel Abdin Beyazgül Mehmet Canpolat Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Şanlıurfa Adayı Büyükşehir Adayı