AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir'e Sürpriz Aday!

TAKİP ET

Haber Şanlıurfa, AK Parti'deki bomba kulis bilgilerine ulaştı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerde ters köşe yapacak. AK Parti, Şanlıurfa da dahil Büyükşehir Belediyelerinde sürpriz adayları tercih edecek…

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’deki harketlilik sürüyor. 9-22 Kasım tarihleri arasında aday adaylık başvurularını alan, 26 Kasım’da da 81 ilde rekor katılımlarla temayül yoklamasını tamamlayan AK Parti’de adayları belirlemek için komisyon toplantıları devam ediyor. 15 Aralık (Yarın) itibariyle adaylarını peyderpey açıklamayı hedefleyen AK Parti’deki bomba bilgiye Haber Şanlıurfa ulaştı. 

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, alışılmışın dışında; kamuoyunun gözü önünde, ön plandaki isimleri tercih etmek yerine adaylık sürecini sessiz sedasız yürüten ve gölge adayları büyükşehirler için tercih edecek. 

SÜRPRİZ ADAYLAR GÜNDEMDE
Yine Haber Şanlıurfa’nın ulaştığı bilgiye göre; Ankara ve İstanbul haricindeki diğer bütün Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için sürpriz isimleri tercih edecek olan AK Parti’de, Şanlıurfa için de beklenmedik bir isim aday olacak.   
 

Şanlıurfa AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aday Recep Tayyip Erdoğan