AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu Tutuklandı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta şirketinin yaptığı üç binadan ikisi yıkılarak yüzlerce kişinin ölümüne neden olan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 kenti yerle bir etti. Binlerce kişi enkaz altında can verdi. Kahramanmaraş’ta Melşa İnşaat tarafından yakın zamanda yapılan 140 konutluk Badı Saba Konutları da enkaz yığını haline gelen yapılardandı. Badı Saba Konutları da yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Melşa İnşaat’ın sahibi AK Parti İlçe Başkanı Dulkadiroğlu hakkında sosyal medyada “AK Partili başkan niye gözaltına alınmıyor? Yurt dışına mı kaçtı?" soruları sorulurken Avşaroğlu, sosyal medya hesabından bir görsel paylaştı. Avşaroğlu, Türk Bayrağı'nın fon yapıldığı görselde, yaşanan felaketin ilk gününden itibaren il ve ilçelerinde olduğunu belirterek herhangi bir yere gitmesinin söz konusu olmadığını paylaşırken, AK Parti İlçe teşkilatı tarfından afet koordinasyon çalışmalarına katıldığı duyuruldu.  

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının depremde binaların yıkılmasına ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında dün 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri savcılıktaki ifadesinden sonra serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan şüpheliler Şahin Avşaroğlu ile M.S. ve Ö.S. tutuklandı.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu