AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Adayı Belli Oldu! Genel Merkez, Kararını Verdi...

TAKİP ET

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde kulisler hareketlenirken Haber Şanlıurfa AK Parti Genel Merkez'indeki bomba bilgiye ulaştı. İşte Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı...

2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak AK Parti'nin bazı belediye başkan adaylarını 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını, kalan adayların ise 15 Ocak'ta açıklanacağını bildirmesinin ardından Şanlıurfa ile ilgili kulisler hareketlendi. Haber Şanlıurfa ise AK Parti Genel Merkez'inin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına yolladığı isme ulaştı.

AK PARTİ "BEYAZGÜL İLE DEVAM" DEDİ!
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, AK Parti Genel Merkezi tarafından netleştirildi. Haber Şanlıurfa'nın ulaştığı bilgiye göre;  AK Parti Genel Merkezi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül'de mutabık kaldı. Genel Merkez ve teşkilatlar tarafından Beyazgül'ün adaylığına kesin gözüyle bakılırken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da onaylaması halinde kamuoyuna duyurulacak.

BÜYÜKŞEHİR'E ALTERNATİF İSİM CANPOLAT!
AK Parti Genel Merkez'inin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kesin gözüyle baktığı Zeynel Abidin Beyazgül'ün aday yapılması konusunda bir pürüz çıkması halinde alternatif isme yönelecek. Genel Merkezin belirlediği birinci alternatif isim ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR ADAYI 15 OCAK'TA AÇIKLANACAK!
Yine Haber Şanlıurfa'nın ulaştığı bilgiye göre; AK Parti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayını 15 Ocak'ta Ankara'daki Aday Tanıtım Programında açıklayacak.

AK Parti Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat Şanlıurfa adayı