AK Parti Şanlıurfa Adayları Sahaya İndi

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ'ın katılımıyla tanıtılıyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla tanıtılıyor.

11 Nisan Kapalı Spor Salonundaki aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı. Partililer erken saatlerde toplantının yapıldığı salona geldi.

Diyarbakır'dan kara yolu ile Şanlıurfa'ya gelen Bekir Bozdağ'ı AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, SKM Başkanı Faruk Badıllı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve büyük bir kalabalık karşıladı. Bakan Bozdağ ve beraberindekiler, Togg ile konvoy eşliğinde tanıtım toplantısının yapılacağı salona geldi. 

İlk sırada Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yer aldığı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Listesi şu isimlerden oluşuyor:

Abdulkadir Emin Önen, Abdürrahim Dusak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyüpoğlu, Hikmet Başak, Mehmet Faruk Pınarbaşı, Mahmut Kaçar, Nihat Kılıç, Emre Karaçizmeli, Mehmet İlhami Günbeği, Abdullah Aksak ve Abdurrahim Toru.

 

AK Parti Şanlıurfa Adayları Sahaya İndi Bekir Bozdağ Mehmet Ali Cevheri