AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI KİM OLACAK

TAKİP ET

Haber Şanlıurfa Analiz yazı dizimizde Ak partinin yeni Urfa İl başkanı kim olacak?  Sorularını adım adım okurlarımıza aktaracağız.

Haber Şanlıurfa Analiz yazı dizimizde Ak partinin yeni Urfa İl başkanı kim olacak?  Sorularını adım adım okurlarımıza aktaracağız.

Kim kimi destekliyor kimler gerçek kulis yapıyor, Kapalı kapılar ardında neler yaşanıyor….
Hepsi Haber Şanlıurfa analizde olacak.

Ak parti Şanlıurfa yeni il başkanını seçme kararının alınması ile yaşanan şaşkınlık ve oluşan belirsizlik şimdilerde yerine Ak Partinin güçlü kalelerinden biri olan Şanlıurfa da " İl Başkanı kim olacak? " sorusuna cevap arayışına bırakmış durumda.

Çünkü söz konusu olan " İl başkanı"  Seçimde liste hazırlama da, seçim stratejisinin belirlenmesinde en önemli isimdir. Kısacası Şanlıurfa da dengeyi sağlayacak ve partiyi doğru yola sokacak isim olacaktır.

YENİ İL BAŞKANI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın genel merkez yöneticileri ile yaptığı istişareler sonucunda Kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, gözler Ak Partiye çevrildi.
Ak Parti İl Başkanlığına aday olan isimler kulis çalışmalarına başlarken, Ak Parti Genel Merkezi rutin uygulamalarını bir bir yerine getiriyor.

İL BAŞKAN ADAYLARI KULİS ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Bütün bu gelişmeler yaşanırken Ak Parti Genel Merkezine il başkan adayları tarafından, âdeta kamp kurmaya başladılar.  Adaylar Ankara’da Kapı kapı dolaşmalarının yanı sıra Milletvekillerinden destek almak için bütün enerjilerini harcarken kulis çalışmalarına da hız verdiler.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI KİM OLACAK

Bu hafta içerisinde bu konunun netliğe kavuşması bekleniyor.

Milletvekillerin Adayı mı ? Zeynel Başkanın Adayı mı ?

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için onlarca isim geçerken Urfa Ak parti Milletvekillerinin ve Urfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il, ilçe teşkilatının desteklediği adaylarının Cvlerini hazırlatarak il başkanı olması için yoğun kulis çalışmalarına başladılar.

 İl başkanı olma ihtimalleri olmayanlar kendi reklamlarını yaparken Aday olmamasına karşın başka isimler de gündeme getiriliyor. Bu durumda gerçek adaylar kapalı kapıların ardından çalışmalarına devam ediyor. Bu durum, kulis bilgilerinde karışıklık yaşanmasına sebep oluyor.  Ancak Haber Şanlıurfa Analiz Kapalı kapılar ardında yaşananları bir sonraki yazıda yer verecek.

 Kapalı kapılar ardında Milletvekillerin desteklediği adaylar Beyazgül’ün desteklediği adayı ve birçok kulis bilgileri Haber Şanlıurfa ANALİZDE olacaktır.
 Yazı dizisini takip etmeyi unutmayın

www.habersanliurfa.net
 

haber şanlıurfa Akparti Şanlıurfa