AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Adayı Şenol Cengiz ConsultMedia'yı Ziyaret Etti

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şenol Cengiz, Ankara'da bulunan ConsultMedia ofisini ziyaret etti.

14 Mayıs seçimlerine doğru gidilirken siyasi partilerin milletvekili aday adayları Ankara’daki temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şenol Cengiz ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz’i makamında ziyaret etti.

Ülkenin son günlerde çok zor zamanlar geçirdiğinin altını çizen Şenol Cengiz, “Bu zor zamanlarda doğru bilginin kıymeti çok önemli. Burada da bu ilke ile haber yapıldığını gördük. Özellikle deprem ve sel felaketinde yaşanan süreci sabote etmeye çalışanlar oldu. Bilgi kirliliğine yol açan kişiler oldu. ConsultMedia bünyesinde bulunan ENP Haber Ajansı ve Haber Şanlıurfa’da yapılan haberlerde kaynağından edinilen bilgi ve doğru haber ile bölgede yaşanan insanlara ışık oldunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

Adaylık sürecine ilişkin konuşan Cengiz, “Şanlıurfalı vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek, onların sorunlarını dile getirmek için yola çıktık. Türkiye Yüzyılı’nda Şanlıurfa’mızın da şahlanması için elimizden geleni yapacağımdan vatandaşlarımın şüphesi olmasın!” diye konuştu.

gündem son dakika ziyaret ConsultMedia Şenol Cengiz