AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özşavlı: "Akşener Yargılanacak!"

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, TBMM'de yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

TBMM’de basın açıklaması yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenerek, “Bu kararınızdan ötürü tarih boyunca milletin vicdanında yargılanacaksınız.” dedi. 

“AKŞENER, MİLLETİN VİCDANINDA YARGILANACAK”
Özşavlı, yaptığı açıklamada, “Bu kararından ötürü Sayın Akşener, tarih boyunca milletin zihninde, milletin vicdanında yargılanacak. Bu aldığı karar unutulmayacak. Sırf Sayın Erdoğan’ı yenebilmek, devirebilmek için terör örgütünü destekleyen parti ile yan yana yürümeyi, aynı grupta olmayı CHP’ye, Kemal Kılıçdaroğlu’na çoktan beri yakışıyor da İYİ Parti’ye hiç yakışmadı. Eminiz ki milletimiz bunun cevabını 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir.” ifadelerini kullandı. 

HÜDA PAR TARTIŞMASI
HÜDA PAR tartışmasına da değinen Özşavlı, “Öte yandan HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakı’na katılmasını HDP’nin Millet İttifakı’na katılmasıyla bir tutanlar var. HÜDA PAR her türlü terör eylemine, şiddet eylemine karşı olduğunu, lanetlediğini beyan etmiş bir siyasi partidir. Fakat HDP kendini PKK’nın siyasi kolu olduğunu kabul ediyor.” diye konuştu. 
 

Şanlıurfa Halil Özşavlı İYİ Parti Meral Akşener