AK Parti Teşkilatı Urfa'da esnaf ve vatandaşla iç içe

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talep ve sorularını dinledi.

ŞANLIURFA -AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Teşkilat mensupları ile beraber saha çalışmaları kapsamında Karaköprü’de bulunan Mehmet Hafız Bulvarında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, taleplerini yerinde dinlediklerini ifade eden Vekil Cevheri, “Esnafımız ile hasret giderdik, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, Esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum ‘’ dedi.

Milletle beraber olmaya devam edeceklerine vurgu yapan Ağan da, “Milletimiz için milletimiz ile bir ve beraberiz, Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Hizmet yapmamız için ilçe halkının dualarına ve desteğine ihtiyacımız var. İlçenin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz.  Karaköprü insanına daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnafının memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirten Ağan, tüm yatırımların geleceğin Karaköprü’sünü inşa etmek için olduğunu ifade etti. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz, Bizi gönülden teveccüh ile karşılayan vatandaşlarımıza, esnafımıza teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

 

 

AK Parti Şanlıurfa