AK Partili Cevheri, ENP Haber Ajansı'na Açıklamalarda Bulundu

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ConsultMedia'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ENP Haber Ajansı'na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ConsultMedia’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak ENP Haber Ajansı’na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ConsultMedia Grup Başkanı Abdullah Cengiz’i ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

ConsultMedia bünyesinde hizmet veren ENP Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Bazı illerde listenin tamamı değişti. Her şehrimizde bu değişim yoğun yaşandı. Cenab-ı Allah nasip etti, biz tekrar listeye girdik.” dedi. 

“Gücümüzü milletimizden alıyoruz” diyen Cevheri, “Biz Allah’a dayanıyoruz. Siyaset yaparken insan odaklı, millet odaklı siyaset yaparsınız, hizmetinizin mihengi noktasına Allah rızasını koyar, kamu menfaati gözetirseniz insanların yüreğinde yer edinirsiniz.” şeklinde konuştu.

“KAPIMIZ, TELEFONUMUZ VE YÜREĞİMİZ BÜTÜN İNSANLARA AÇIK OLDU”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ENP Haber’in sorularını yanıtlarken önemli açıklamalarda bulundu. “ Allah’ın takdiri, Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve milletimizin teveccühü ile inşallah 28. Dönem’de de seçildiğimizde milletimize hizmet edeceğiz.” diyen AK Partili Cevheri, şu mesajları paylaştı: “Biz halka mal olmuşuz. Şanlıurfa, bizim listede olmamıza sevindi. İnsanlar memnuniyetini ifade ediyor. Kapımız, telefonumuz ve yüreğimiz bütün insanlara her zaman açık oldu. Sadece Urfalı değil, bütün şehirlerimizden gelen vatandaşlarımızın derdiyle dertleniyorum.”
“Büyüklerimizin çizdiği yolda siyaset yapıyoruz.” diyen Mehmet Ali Cevheri, “Ailemizde Cevheri soyadının beşinci milletvekiliyim. Güneydoğu aşiretlerinin en büyüklerinden biriyiz. Siyaset yaparken herkesi düşünerek ve gözeterek hareket ediyoruz. Bizim yanlış yapma şansımız yoktur, hizmet odaklı çalışacağız. Bu çizgimizden hiç sapmadık.” diye konuştu.

“BENİM İÇİN ESAS OLAN HALKIMDIR”
“Memleketi hizmetle donatıyor ve insanlara dokunuyorsanız mutlaka karşılığı oluyor.” ifadelerini kullanan Cevheri, konuşmasında şunları kaydetti: “Benim için esas olan halkımdır. Ağa babaları para babaları değildir. Bize Allah’ın rızası ve halkın teveccühü lazım. İki dönem milletvekili olarak önemli deneyimler kazandık, bunu Urfa için daha çok değerlendireceğiz. Bütün anketlerde ön sıralarda göründük ve temiz siyaset yaptık. Her zaman insanımızın yanında yer aldık. İnsanlarımız bize ulaşmaya çalıştığında mutlaka bir muhatap buldular.”

İki dönem milletvekili olan Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs’ta seçilmesi halinde üç dönem üst üste vekillik yapmış olacağını belirterek “Bir gün biz de siyaseti bırakacağız ve o zaman da inşallah arkamızda temiz bir isim bırakmış olacağız.” şeklinde konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATTI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’de çağ atlattığına vurgu yapan Cevheri, açıklamalarına şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’ye çağ atlattı ve kendimize inanma gücümüzü arttırdı. Bugün Togg arabamız Türkiye’nin her caddelerinde, sokaklarında görünmeye başladı. Savunma sanayinde, uçak sanayinde olsun her alanda dev adımlar atıldı. Kendi sismik arama gemilerimizle keşfettiğimiz Karadeniz doğalgazı çok önemli. Türkiye ‘Biz beceremeyiz, yapamayız’ anlayışından çıkıp ‘En iyisini biz yaparız’ anlayışına geldi. Bu da Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile oldu.”

“GENÇLERİMİZE İNANIYORUZ”
AK Parti’nin her zaman gençlere inandığının altını çizen Mehmet Ali Cevheri, “Biz gençlerimize inanıyoruz. Üretken, çalışkan bir gençliğimiz var. Onlarla geleceğin Türkiye’sini inşa edeceğiz. Türkiye’de yapılan hizmetleri gördükçe kendi insanınızla guru duyuyorsunuz. Bugün Türk gençliği Çanakkale Boğazı’nda asma köprü yapıyor. Geçmişte Demiler, Boğaziçi Köprüsü’nün temelini atınca CHP zihniyeti buna karşı çıkıyordu. Bugün çok şükür Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yapmak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasip oldu. İnşallah Kanal İstanbul projesi de gerçekleşecek.” diye konuştu.

“KONUTLARI BİR YILDA BİTİRECEĞİZ”
6 Şubat’ta yaşanan depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anan AK Parti Milletvekili Cevheri, “Çok büyük deprem yaşadık. Hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah bir yıl gibi kısa sürede konutları yapacağız.” dedi.
Siyasette parti farkı gözetmeden insanlara yardım ettiğini söyleyen Mehmet Ali Cevheri, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “Herkese adaletle yaklaşıyoruz. Herkese kucak açmamız hem Şanlıurfa’da hem de Türkiye’de kabul görüyor. Şanlıurfa’ya ikinci üniversiteyi kazandırmak istiyoruz. Arazilerin sulanması önemliydi, 116 bin dekar arazinin sulanmasını sağladık. Şanlıurfa’da 4 milyon dekar alanın sulanması gerekiyor. 4. organize sanayi bölgemiz var. Bakanlarımız Sayın Nureddin Nebati ve Sayın Murat Kurum şehrimize geldiklerinde yapılan çalışmalarla 10 bin dönüm arazi organize bölgesine tashih edildi. Şanlıurfa sadece tarım şehri olmamalı, aynı zamanda bir sanayi şehri olması lazım. Urfa kutsal bir şehirdir. Turizm açısından muazzam bir potansiyele sahip, bunun harekete geçirilmesi gerekiyor”

“ŞANLIURFA’YA 8 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK”
“Eğitimde maalesef arzu ettiğimiz noktada değiliz. Yeni atamalarda Şanlıurfa’nın öğretmen ihtiyacı karşılanacak. Girişimlerimiz sayesinde 8 bin öğretmen şehrimize atanacak inşallah. Şehir hastanemiz yapılıyor, 2024’te bitecek ve bütün bölgeye hizmet edecek. Şanlıurfa kardeşlik şehridir, Hz. İbrahim’in şehridir. Biz de bu şehre hizmetkâr kılındığımız için mutluyuz.”

“AK PARTİ LİSTEMİZDE İLÇE DENGELERİ GÖZETİLDİ”
“AK Parti ilçe dengeleri gözetilerek yapıldı. Arkadaşlarımızın hepsi inşallah şehrimize hizmet edecektir. Kardeşlerimizi gördükçe, tanıdıkça onları seveceklerdir.”

“GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİNİ ÖNEMSİYORUM”
“Enerji bizim için önemli. Doğalgaz ithal ederek elektrik enerjisi üretmeye çalışıyoruz. Oysa Allah’ın verdiği güneş enerjisi nimeti var. Şanlıurfa bu konuda çok şanslıdır.  Cumhurbaşkanımıza bunu Sayın Valimizle arz ettik. Karacadağ bölgesinde 1000 megavatlık bir organize bölgesi oluşturulacak. Atatürk Baraj Gölü üzerinden GES kurulması önemlidir. Bölgemizdeki diğer barajlara da GES kurulması sağlanmalı. GES’ler bizim vizyon projelerimizdir. Türkiye gelişen ve büyüyen bir ülkedir. Üretmeden satamazsınız, şu anda üretiyoruz, çok şükür ihracatımız sürekli artıyor. Bu nedenle enerji üretimi önemli. Yeni bina yaparken, fabrika yaparken onların kendi elektrik ihtiyacını karşılaması lazım. Bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Güneş enerjisi nimetinden faydalanmalıyız.”

“ŞANLIURFA HİZMET EDENİ ÖDÜLLENDİRECEKTİR”
“2023 seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Şanlıurfa ferasetlidir, hizmet edeni  ödüllendirecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçeceğine inanıyorum. AK Parti’yi birinci parti yapacağına inanıyorum. İnsanlarımız vefalıdır. Bizler Cumhurbaşkanımıza inanıyoruz, güveniyoruz ve onunla siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz. Çocuklarımız da bundan gurur duyacaktır ve onlara bırakacağımız en güzel miras budur.”

“ŞANLIURFASPOR İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAK”
“Sporda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Şanlıurfaspor’umuz şu an harika bir performans gösteriyor, lider durumdayız. İnşallah AK Parti iktidar olacak, Cumhurbaşkanımız yeniden seçilecek ve Şanlıurfa da şampiyon olacak. Bizler de üç mutluluğu birden yaşayacağız.”

“TÜRKİYE OLARAK MAZLUM MİLLETLERİN SESİYİZ”
“Şanlıurfa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümünü kutladık. Atalarımız ‘Biz ölürüz ama işgale razı olamayız’ dediler. Bizler de diyoruz ki ‘Bize bıraktığınız bu güzel vatanı en iyi şekilde koruyacağız, bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandıracağız. Çünkü bir Türkiye olarak mazlum milletlerin sesiyiz. Nasıl ki AK Parti iktidarımız döneminde Ayasofya’yı ibadete açtıysak, inşallah bir gün Kudüs de Müslümanların çok rahat bir şekilde ibadet edebildiği huzur şehri olacaktır. İnşallah bunun da muştusunu Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecektir.” 


 

AK Partili Cevheri ENP Haber Ajansı’na Açıklamalarda Bulundu Mehmet Ali Cevheri Haber Şanlıurfa ENP Haber Ajansı