AK Partili Cevheri, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyeliğine Seçildi

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın yerine TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi olarak AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri seçildi.

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi olarak seçilen Cevheri, Haber Şanlıurfa’ya yaptığı değerlendirmede, “Adıyaman Milletvekili değerli dostum Yakup Taş’ın vefatı üzerine komisyondan bir kişi eksilmişti. Kendisine buradan tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Malum Şanlıurfa’da bölge tarımında çok etkili büyük bir paya sahip. Bu noktada hem bölge tarımının hem de Şanlıurfa tarımının sorunlarını tartışmak üzere Şanlıurfa’dan bir Milletvekili arkadaşımızın görevlendirilmesi gerkiyordu. Bu noktada çiftçilikle uğraştığım için ve bu alanda bilgi sahibi olduğumdan dolayı bu göreve beni uygun gördüler. Ben de inşallah gerek bölgemizin gerekse Şanlıurfa’mızın sorunlarını çözmek noktasında elimden geleni yapacağım” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Mehmet  Ali Cevheri, hali hazırda Milli Savunma Komisyonu üyesi olarak görev yaparken, son olarak TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyeliğine seçildi.

Mehmet Ali Cevheri gündem urfa gündem son dakika