AK Partili Cevheri'ye Vatandaştan Tam Destek

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri 'Bismillah' diyerek başladığı seçim çalışmalarında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri “Bismillah” diyerek başladığı seçim çalışmalarında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından seçim çalışmalarına start verildi. AK Parti Adayı Cevheri ise sosyal medya hesabındab yaptığı paylaşımda “Bismillah. Start verildi. Mutlu olduğumuz yer olan sahalardayız.” ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, ev, semt pazarı, STK, mahalle, SKM ziyaretlerinde bulunan Mehmet Ali Cevheri’ye vatandaşlardan tam destek geldi. 

Haliliye’ye bağlı Çekçek Mahallesi’nde Aydoğdu ailesi tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Cevheri, Türkiye Vizyonu’nu anlattı. Hemşehrilerinin ilgisinden ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri “Hep birlikte çok çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Şanlıurfa’mıza daha çok hizmet edeceğiz. Şanlıurfa yine Sayın Cumhurbaşkanı'mızı seçecek ve Cumhur İttifakı'na güçlü destek verecektir.” dedi.

AK Partili Cevheri’ye Vatandaştan Tam Destek Mehmet Ali Cevheri AK Parti Şanlıurfa seçim haberleri Şanlıurfa haberleri