AK Partili isimden belediyelere eleştiri

TAKİP ET

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, AK Partili bazı belediyelerin adam kayırdığını, yolsuzluk yaptığını belirterek partiyi kötü şekilde temsil edenlere bir gün hesap sorulacağını kaydetti.

AK Parti Akçakale İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yılmaz, AK Partili bazı belediyelerle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

Sosyal medya hebasından paylaşım yapan Yılmaz, belediyelerin adam kayırdığını, yolsuzluk yaptığını ve AK Parti'yi kötü temsil ettiklerine vurgu yaptı.

Yılmaz, AK Parti hükümetinin tek başına dünyadaki ekonomik ve siyasi sorunlarla boğuşurken AK Parti'yi temsil edenlerin kendi yandaş ve yakınlarını gözeterek siyaset yapmalarına yakından şahit olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

“Özellikle yerel belediyelerin beceriksizliği AK Parti hükümetine fatura edilirken bu insanların bu kadar sorumsuz ve rahat bir şekilde belediyeyi yönetmesini bir pervasızlık örneği olarak görüyorum. Oysa belediyeler mensup oldukları partinin yerel temsilcileridir. Fakat ne hikmetse bu insanlar kendi çıkarları ve menfaatleri dışında bir hizmet alanı olarak görmüyorlar. Çaldıkları çırptıkları her şeyi sanki başkaları yapıyormuş gibi anlatıyorlar. Bulundukları siyasi yapının aksine hareket ederek, kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar.”

Partiye zarar veren bu insanlara yeri ve zamanı geldiğinde gerekli müdahaleyi yapacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirten Yılmaz, “Bu zor süreçte sorumluluğun altına ellerini koymayan bütün siyasetçilere, elbette bir gün hesap sorulacak, elbet onların yaptıkları bu sorumsuzluğun bedeli ödetilecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

AK Parti Akçakale Selahattin Yılmaz yolsuzluk