AK Partili Şahin Çevik: "15. Milletvekili Adayı Gibi Çalışacağım"

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çevik listeye girmedi ama "Partimizin 15. milletvekili adayı gibi çalışacağım." dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı olan Şahin Çevik listeye girmedi ama "Partimizin 15. milletvekili adayı gibi çalışacağım." dedi.

AK Parti'nin Şanlıurfa'da listeye giremeyen isimlerinden İş İnsanı Şahin Çevik'ten önemli bir açıklama geldi. "Genel merkezimizin kararına saygı duyuyorum" diyen Çevik, "Partimizin aday listesinin öncelikle şanlıurfa'mıza ve memleketimize hayırlı olmasını dilerim. Her ne kadar aday olmasam da partime ve Urfa'mıza hizmet etmeye devam edeceğim. AK Parti'nin 15'inci milletvekili adayı gibi çalışmalarıma devam edeceğim." diye konuştu.

AK Parti Genel Merkezimizinin kararına saygı duyduğunu ifade eden Şahin Çevik açıklamasında şunları kaydetti: "Karara saygı duyuyorum. Hem partimiz hem de Urfa için çalışmalarıma devam edeceğimi bilmenizi istiyorum. Siyaset uzun soluklu bir yol ve ben bu yolda kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğim. Aday adaylığım sürecinde şahsımdan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarımıza da başarılar diliyorum.  Adaylarımız seçildikleri takdirde Urfa'mıza ve memleketimize hizmet için ellerinden geleni yapacaklardır."

AK Partili Şahin Çevik Şanlıurfa haberleri AK Parti adayları Şanlıurfa son dakika son dakika haberleri