AK Vekil Özcan'dan SKM'ye ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

24 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmaları hızla sürüyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27. Dönem Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve SKM çalışanları ile bir süre sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti İl SKM’yi ziyaret eden AK Vekil Dr. Özcan, İl SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, SKM Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, SKM Medya Takip Başkanı Faruk Bayuk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kayral, İbrahim Kaymaz ve Sait Ağan ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunup yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

SKM’de Başkan ve Birim Amirleri ile bir süre sohbet eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili 27. Dönem Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, SKM önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra oradan ayrıldı.

 

Daha sonra Akçakale yolu üzerindeki kendi Seçim Bürosuna giden AK Vekil Dr. Halil Özcan, Seçim Bürosuna gelen hemşehrileri ve yakınlarıyla sohbet etti.

Seçim bürosundakilerle tek tek selamlaşıp hal hatır sonar AK Vekil Özcan, “Seçim Büromuza gelen dost akraba ve hemşehrilerimiz ile birlikteyiz. Adeta günün yorgunluğunu atıyoruz ve aynı zamanda bir sonraki günün programlarını da konuşuyoruz” dedi.

 

AK Vekil Özcan, her gittiği yerde hatıra fotoğrafı çektirirken, hiçbir zaman Türk-Kürt-Arap gibi ırk ayrımı yapılmasına karşı olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği “Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak” anlamına gelen Rabia işaretini yapmayı ve yaptırmayı da ihmal etmiyor.