Akçakale Belediyesinden Sıcak Asfalt Mesaisi

TAKİP ET

Akçakale Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt serim çalışması kapsamında İstasyon Caddesi'nde sıcak asfalt serimi yaptı.

Akçakale Belediyesi ilçe genelinde başlattığı asfalt serim çalışması kapsamında İstasyon Caddesi’nde sıcak asfalt serimi yaptı.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında İstasyon Caddesi’ne asfalt serimi yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamada asfaltlama çalışmalarının Bayraklı Kavşağı’na kadar devam edeceği bildirildi.

Konuya dair yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, planlı ve titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek şunları kaydetti: “Akçakale’mizi yolları, doğalgaz ve içme suyu projeleri, yeşillendirme çalışmaları ile yeniliklerle buluşturduk. Buluşturmaya da devam edeceğiz. İlçemizin dört bir tarafı adeta şantiyeye döndü. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda asfalt serimi veya parke döşeme çalışması yapılıyor. İstasyon Caddemiz de kısa sürede hak ettiği ulaşım kalitesine kavuşacak. İlçemize hayırlı olsun.” 
 

Akçakale Belediyesinden Sıcak Asfalt Mesaisi Mehmet Yalçınkaya Akçakale Belediyesi Şanlıurfa haberleri Urfa haberleri