Akçakale'de asfalt öncesi mekanik dolgu çalışması yapıldı

TAKİP ET

Akçakale'de köy grup yollarında yürütülen stabilize yol çalışmaları kapsamında Seyitveren ve Durumali köyleri arasındaki bağlantı yolunda asfalt öncesi mekanik dolgu çalışmaları başladı.

Akçakale Belediyesi kırsalda ulaşımın rahat bir şekilde sağlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Seyitveren ve Durumali Kırsal Mahalleleri arasındaki bağlantı yollarında asfalt öncesi mekanik dolgu çalışmaları başladı.

YALÇINKAYA: YAKIN TARİHTE BURASI BAMBAŞKA OLACAK

Akçakale Belediye Başkanı  Mehmet Yalçınkaya, yakın zamanda kırsalın çehresinin değişeceğine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Akçakale’nin en büyük köylerinden Seyitveren’deyiz. Seyitveren-Durumali arası yol yapım çalışmalarına başladık. Canla başla çalışıyoruz. Burası yakın zamanda asfalt olacak. Daha önce parke taşını yaptık. Seyitveren inşallah bu ovada örnek bir köy olacak. Yollarıyla, sokaklarıyla, caddeleriyle mükemmel bir merkez haline gelecek. Burada yaşayan kardeşlerimiz bulundukları köyden keyif alacak. Bütün hedefimiz batıdaki köyler gibi, batıdaki ilçeler gibi hizmetleri vatandaşların ayağına getirmek. Bu gayretle çalışıyoruz. Yakın tarihte burası bambaşka bir yer olacak."

 

 

Akçakale