Akçakale'de Tabelalar Tek Tip Olacak

TAKİP ET

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, cadde ve sokaklarda tek tip tabela uygulaması başlattıklarını açıklayarak 'Şehre bir bütünlük havası vereceğiz.' dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, cadde ve sokaklarda tek tip tabela uygulaması başlattıklarını açıklayarak “Şehre bir bütünlük havası vereceğiz.” dedi.

Akçakale Belediyesince ilçede kent estetiğine yönelik ‘tek tip renk, tek tip tabela’ uygulaması başlatıldı. Bu kapsamda cadde ve sokaklarda kaldırım ve duvarlar belediyenin kurumsal renkleri olan turkuaz ve beyaz renklere boyanırken, tabelalarda tek tipleştiriliyor. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, beraberindei meclis üyeleri ve muhtarlarla çalışmaları yerinde inceledi. 

3 AYDA BİTECEK
En geç 3 aya kadar şehrin yeni görünümüne kavuşacağını belirten Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin cadde, sokak iyileştirilmesi çalışmalarına başladık. Hedefimiz cadde ve sokakları tek renk; turkuaz-beyaz şeklinde Akçakale’nin renklerine büründürmek. Bir bütünlük halinde bir şehir havası vereceğiz. Bu çalışmaları da 2-3 ayda bitireceğiz. Akçakale’ye hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
 

Akçakale’de Tabelalar Tek Tip Olacak Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri tabela