Akçakale Kaymakamlığında Yaşanan Patlama Hakkında Açıklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 6 katlı bir apartmanda zemin katta yaşanan patlama sonrasında 6 kişinin yaralandığı haberi gelmişti. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle olduğunu ekipler tarafından belirlendi. Yaşanan patlama ile ilgili incelemeler hala devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 6 katlı bir apartmanda zemin katta yaşanan patlama sonrasında 6 kişinin yaralandığı haberi gelmişti. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle olduğunu ekipler tarafından belirlendi. Yaşanan patlama ile ilgili incelemeler hala devam ediyor.

Akçakale Kaymakamlığı tarafından yapılmış olan açıklamada, patlamanın Süleyman Şah mahallesi Fevzi Çakmak caddesinde yer alan bir apartmanın zemin katında olduğu bildirilmişti. Patlama sırasında bir çok iş yeri ve daire kullanılamaz hale geldi. Patlamada 6 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Yapılan ilk incelemelerin ardından patlamanın nedeni ortaya çıktı. Patlamanın kalorifer kazanı sebebiyle çıktığı bilgilendirmesi yapıldı. Akçakale valiliği ve Akçakale kaymakamlığı durum ile ilgili açıklamalarını yaptı. Yapılan açıklamada ‘’ Olay sonrası ilgili kurumlar tarafından patlamanın gerçekleştiği binada uzman ekipler tarafından yapılan incelemede meydana gelen patlamanın gaz sıkışması sebebiyle olduğu bilgisi verilmiştir. Olay hakkında incelemeler hala devam etmektedir’’. ifadeleri kullanıldı.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yer alan 6 katlı binada zemin katta bir patlama meydana geldi. Bu patlamada 6 kişinin yaralandığı gelen bilgiler arasındadır. Binanın zemin katında iş yerleri ve bazı daireler patlama nedeniyle kullanılamaz duruma geldi. Akçakale valiliği ve Akçakale kaymakamlığı patlamanın ardından ilk açıklamalarını yaptı. Yapılan açıklamalarda patlamanın kalorifer kazanı nedeniyle ortaya çıktığı söylendi. Olay ile ilgili tahkikat devam ettiriliyor.

Akçakale Kaymakamlığında Yaşanan Patlama Hakkında Açıklama