Akit Medya'daki Yangın Devam Ediyor

TAKİP ET

Türkiye dün akşam İstanbul ve İzmir'den gelen yangın haberleriyle korku dolu anlar yaşadı. İstanbul'da Akit Medya binası yanarken, İzmir'de de lüks bir sitedeki yangın herkesi korkuttu.

Türkiye dün akşam İstanbul ve İzmir’den gelen yangın haberleriyle korku dolu anlar yaşadı. İstanbul’da Akit Medya binası yanarken, İzmir’de de lüks bir sitedeki yangın herkesi korkuttu.

Yangınlardaki facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. İzmir’deki yangın gece yarısı kontrol altına alınırken, Akit Medya’daki yangın hala söndürülemedi.
Akit Medya’daki yangına ilk etapta müdahale etmek isteyen 1 personel hafif şekilde yaralandı. Personel, hastanede tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi.

STÜDYOLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Akit TV stüdyolarının yangının verdiği zarar sonrası kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Yangının elektrik kaynaklı çıktığı iddia ediliyor. Ayrıca Akit Medya binasına sabotaj düzenlenme ihtimali üzerinde de duruluyor. Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, yangının hala devam ettiğini açıkladı.

İtfaiyenin müdahalesinin sürdüğünü belirten Karahasanoğlu, “Kontrol altına alındı gibi ama yer yer alevler devam ediyor. İtfaiyeden aldığımız bilgilere göre, takriben akşam saatlerinde kontrol altında olacağı şeklinde.” ifadeleriyle yangının boyutunu açıkladı.


 

Akit Medya’da Korkutan Yangın İstanbul ve İzmir yangınları son dakika haberleri Urfa haberleri yangın haberleri