Akşener'den CHP'ye Ağır Sözler!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Almanya ziyaretindeyken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de miting düzenleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'den yükselen eleştirilere cevap verdi. Akşener, 'Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Gerizekalılık her tarafta mevcut." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FOX Tv ekranlarında katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı. Akşener İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile SAraçhane’de düzenlediği miting ardından CHP’den gelen tepkilere ilişkin de sert ifadeler kullandı.

Akşener, “Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Sonuç gerizekalılık. Bak daha enteresan bir şey söyleyeyim. Gerizekalılık her tarafta mevcut. Onun için böyle oluyor. Fırsatçı oldum, terbiyesiz oldum, saygısız oldum, içişlerine karışır oldum. Tam tersine ben bir lidere çok yakın çalıştım. Biz ne yapardık? Bak kendim için demiyorum. Almanya'ya gitmesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problemi yok. Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan o muhteremler, benim yanımdaki arkadaşları ya da onlar da yoksa beni ararlardı. Benim telefonumdan bir düzenek kurulurdu. Arardı Sayın Kılıçdaroğlu. Ben onu halka gösterirdim. Ne olurdu kardeşim? Biz bunu yaptık. Bu tür şeyleri yaptık o çok yakın çalıştığım dönemde. Bunu akıl eder kurmay zeka” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti CHP Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu gündem