Akşener Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi

TAKİP ET

Haber Türk programında Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı masada yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6'lı masada yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"MUTSUZ DEĞİLDİM"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının ardından yüzünün asık olması konusuna açıklık getiren Akşener, "Ben mutsuz değildim. Işık yüzünden öyle görünüyor. Ayrıca müzakere sebebiyle 1 gece hiç uyumadım. Yüzümün böyle olmasının sebebi budur. Yemeğe bile bu sebepler yüzünden kalamadım." dedi.

"PERŞEMBE GÜNKÜ TOPLANTIYA KADAR ADAY KONUŞULMADI"

"Aday için neden bu kadar beklendi?" sorusunu cevaplayan Akşener, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı belli değildi. Biz önce neler yapacağımızı konuştuk. Ortak Politikalar Mutabakat metni hazırlandı vs. Görüştük, tartıştık ama son ana kadar isim hiç konuşmadık. Sayın Erdoğan seçim tarihini açıkladı biz de sözümüzü tutup adayımızı açıkladık. Perşembe günü yapılan toplantıya kadar aday konuşulmadı. Ama Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı belliydi." ifadelerini kullandı.

"NET OLMAK İSTEDİM"
Masaya karşı ağır eleştirilerin sebebini açıklayan Akşener, "Masaya söylediğim sözlerin hepsini kendim yazdım. Net olmak istedim. Ne düşündüysem onu söyledim." diye konuştu.

İYİ Parti gündem son dakika Meral Akşener