Altın stokları hızla artmaya başladı

TAKİP ET

Altına olan ilgi artmaya devam ediyor. Türk milleti yıllardır bırakmadığı altını yine bırakmıyor ve altın stoklarını artırmaya başlıyor. Yatırım artık borsaya değil altına yapılıyor. Detaylar için haberimizi okuyun.

Eskiden savaşlarda paranın hiçbir önemi yoktu çünkü hiçbir çoğunluk kendi parasını üretmiyordu. Eskiden beri geçerli olan tek şey değerli taşlar ve eşyalardır ki bu alanda altın, gümüş ve elmas en başta gelen değeri taş kategorileri arasındadır. Bugün Çin çok büyük altın stokları yapıyor ve diğer dünyalarda bunu izlemekle yetiniyor. Ekonomisi en gelişmiş ülkelerden birisi olan Çin'in bu alandaki yatırımlarını çok destekliyoruz çünkü bugün borsada sadece tek tuş ile dolar ve euro bitirebilir. Böylece kriz kapımıza kadar gelebilir. 

Bu bakımdan bizde altın ile yapılan ticareti yükseltmeli ve altına olan ilgiyi çok daha yukarıya çekmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz 2016 darbesinden sonra sürekli olarak dolar ve euro hakkında açıklamalar yaptı. Bu anlamda yapılan açıklama bütün milleti harekete geçirdi. Herkes yastık altında sakladığı bütün paraları bozdurarak altın aldı ve altının sayesinde ülke ABD seçimlerinden etkilenmedi. Doların ve Euro'nun artan değeri karşısında TL'nin de değerlendiğini görüyoruz ama altının çok daha büyük bir seviyede olduğunu görebiliyoruz. 

YASTIK ALTINDAKİ DOLAR ALTINA DÖNÜŞÜYOR

Altın satın alırken sizde güvendiğiniz ve bilindik yerlerden satın alma işlemini gerçekleştirin çünkü evliliklerde bilezik alırken gerçekten çok büyük kazık yiyebilirsiniz. Eskiden altına yapılan yatırım fazla olduğu için çok fazla altın vardı ve altını olan kral oluyordu. Şimdi ise durum değişmedi. Yeryüzündeki altın azalıyor ve altının değeri çok daha fazla oluyor çünkü yeryüzünde bir şey ne kadar az ise o kadar çok değerlidir. Altının değeri her geçen gün kuvvet kazanıyor.

altın stok