Ankara, Ankara Güzel Ankara…

TAKİP ET

Ankara'da Urfa Kulisleri hareketlenmeye başladı. O ünlü Kayseri türküsünde olduğu gibi aday adayları Ankara'yı mesken tutmaya başladılar.

Ankara Kulisleri hareketlenmeye başladı. O ünlü Kayseri türküsünde olduğu gibi aday adayları Ankara'yı mesken tutmaya başladılar.

Otel lobilerinde, kafelerde nabız yokluyorlar.  

Bize de yavaş yavaş kulis bilgileri gelmeye başladı bile.  

Ne kadarı doğru elbette bilinmez, neticede bunların hepsi dedikodu.

Hadi birlikte bakalım o dedikodulara…

İktidar partisi hala en fazla taliplisi olan parti…

Elbette böyle olması da doğaldır çünkü sunulan imkânlar muhalefet partilere göre daha çok.

Hizmet etmek, yükselmek iktidar partisinde daha kolay. Şimdi gelelim Ankara’da kulislerindeki dedikodulara… 

-    Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Nihat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Eyyubiye Eski Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti’den aday olmak için Ankara’dalar. 

-    Bir başka kulis çalışmaları Nevali Otel’in lobisinde. 27. dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar "Abi" olamazsa Gülpınar’ın B planı hazır. B Planı şimdilik bizde kalsın.

Fakat başka bir kaynaktan gelen bilgilere göre; 20’ye yakın Urfalı STK yöneticisinin olduğu bir ortamda Şanlıurfa AK Parti Milletvekili listesini kendisinin hazırlamak istediğini açıktan ifade ettiği bilgileri dolaşıyor.  

-    Mehmet Kasım Gülpınar’ın B Planına geçmesi durumunda Ak Parti’den milletvekili olmak için Bucak Ailesi devreye girecek gibi duruyor. 

-    Harran Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özyavuz, İyi Parti ile flört ettiği birkaç kaynaktan gelen bilgiler arasında. 

-    Ak Parti'den Seydi Eyyüpoğlu ilk önce kendisi için olmazsa oğlu Abdurrahman Eyyüpoğlu için oda olmazsa  torunu İbrahim Eyyüpoğlunu aday yapmak için çalışmalarını hızlandırmış.  
-    Bir bilgi de Şanlıurfa’dan;Dr. Süleyman Gök, CHP’den adaymış gibi çalışmalarına hız vermiş. İlçe ilçe geziyormuş.

 

Haber Şanlıurfa Kulis

Ankara Kulisleri