Ankara'da 4,5 Deprem Paniği

TAKİP ET

Ankara'da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Kırıkkale'de de hissedildi.

Ankara’da meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem Kırıkkale’de de hissedildi.

AFAD, merkez üssü Ankara’nın Kalecik ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Geniş bir alanda hissedilen ve 22.53’te yaşanan deprem Kırıkkale’yi de salladı.

Deprem vatandaşları tedirgin ederken, Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında evlerinde bulunan birçok insanı da sokağa döktü.
Ankara’da hissedilen bir deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak açıklandı.

Ankara’da hissedilen bir deprem meydana geldi.

AFAD verilerine göre, Ankara’nın Kalecik ilçesinde saat 22.53’te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 12.81 km olarak kaydedildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin'den açıklama:

Ankara Valisi Vasip Şahin Twitter’dan depremle ilgili yaptığı açıklamada, “Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” dedi.

Bakan Kurum: Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin hemen ardından il müdürlüğü ekiplerince başlatılan ilk incelemede, şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadıklarını bildirdi.

Kurum, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kalecik merkezli deprem nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.  Kurum, “Depremin hemen ardından il Müdürlüğü ekiplerimizce başlatılan ilk incelemede, şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık.” ifadesini yer verdi.

ankarada 4 5 deprem paniği