Ankara Kantinciler Esnaf Odası kimsenin özel mülkü değil

TAKİP ET

Ankara Kantinciler Esnaf Odası ve yönetim kurulu başkanlarının belirleneceği seçim 09 OCAK 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek.

Ankara Kantinciler Esnaf Odası ve yönetim kurulu başkanlarının belirleneceği seçim 09 OCAK 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek.

 Ankara Kantinciler Esnaf Odası, önümüzdeki yapılacak olan Ankara Kantinciler Odası seçimlerinde Kantin Iş-Sen Tüm Kantin İşletmecileri İşveren Sendikası Genel başkanı Okan Fırat aday  olduğunu açıkladı. 

ANKARA İÇİN START VERİLDİ

Aday Okan Fırat yaptığı açıklamada; 09 OCAK 2022 Pazar günü yapılacak olan Ankara Kantinciler Esnaf Odamızın Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Yaptığımız istişareler neticesinde aldığımız karar sonucu dostlarımızın ve meslektaşlarımızın teveccühleriyle başkan adayı olma kararı aldım.

ANKARA KANTİNCİLER ESNAF ODASİ KİMSENİN ÖZEL MÜLKÜ DEĞİLDİR

Okan Fırat: Her okul dönemi başlangıcın da umutları kırılan, umutları elinden alınan camiamızın değerli kantincilerini defalarca öldürdünüz.
Buna artık bir son vermek için ben ve ekibim buradayız, meydanlardayız.
Daha umutlu yaşamak için, umutlarımızı kaybetmemek için, mesleğimiz için,
boş kantin değil,
içinde mutlu ve huzurlu kantincilerin olduğu, meslektaşlarımızı öteleyen, ayrıştıran, tehdit eden değil,
Şeffaf, adil, deneyimli bambaşka bir anlayış ve meslektaşlarımıza saygı noktasında hassasiyetleri olan bir yönetim ile karşınızdayız.
Ankara Kantinciler Esnaf Odası kimsenin özel mülkü değil, hepimizin..
Bir tek meslektaşımız dahi fikirleri sebebiyle dışlanmayacak ayrıştırılmayacak ötekileştirilmeyecektir. SÖZÜMÜZ SÖZ... Diyerek Oda Seçimlerinin sağlıklı huzurlu ve sükunet içinde, kimseyi kırmadan saygı çerçevesinde geçmesini diledi, ve Kazananın daima Kantinci esnafının olmasını temenni etti.



www.habersanliurfa.net

 

Okan Fırat Ankara Kantinciler Esnaf Odası Ankara Kantinciler Esnaf Odası