Ankaralıların özlediği lezzet: Şanlıurfa Ocakbaşı açılıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en tatlı acısı sloganıyla Şanlıurfa Ocakbaşı, Ankara'da Emek Mahallesi Kazakistan Caddesinde (4. Caddesi.) 14 Aralık Salı günü itibariyle açılıyor, özlediğiniz lezzetlerle damaklarınızı şenlendirecek.

Şanlıurfa’nın en tatlı acısı sloganıyla Şanlıurfa Ocakbaşı, Ankara’da Emek Mahallesi Kazakistan Caddesinde (4. Caddesi.) 14 Aralık Salı günü itibariyle açılıyor, özlediğiniz lezzetlerle damaklarınızı şenlendirecek.

Ankara’da geniş bir kesim tarafından tanınan, ister Özel menüleriyle olsun isterse kebaplarıyla olsun herkes tarafından çok sevilen  İş adamı Bülent Gökkan  ile Şanlıurfa Ocakbaşı’nın sahibi Ali Öncel güçlerini birleştirdi ve Ankara’nın yeni adresi Şanlıurfa Ocakbaşı’nı hizmete sundu. 

Misafirlerine en iyi şekilde hizmet sunmak için özel bir konseptle güçlerini birleştiren Bülent Gökkan ile  Ali Öncel İç mimarisini Elçi Architecture & Design ekibinin imzasını attırdıkları eşsiz bir mekânla özlenen tatları Ankaralıların ayağına getirdi.   

SALI GÜNÜ HİZMET VERMEYE BAŞLIYOR 

14 Aralık Salı günü itibariyle müşteri almaya başlayacak olan “Şanlıurfa Ocakbaşı” Emek Mahallesi Kazakistan Caddesinde (4. Caddesi.)  kapılarını açacak. Şanlıurfa’nın en tatlı acısı sloganıyla özlediğiniz lezzetler kebap, ciğer, şiş, tavuk kanatların yanı sıra günlük özel olarak hazırlanan Çiğköfte, Kebaplar, Pideler ve Lahmacunlar yine menüdeki yerini aldı.

Güneydoğu Anadolu mutfağının en seçkin lezzetleri…

Zamanla Ankara’da siyasetçilerin, bürokratların, sanatçıların, gazetecilerin uğrak yeri olacak olan mekânda Rezervasyon yaptırarak VİP bölümünde özel misafirlerinizle ağırlanabilirsiniz.

Güneydoğu Anadolu mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan menüsüyle, kaliteli hizmet anlayışla, misafirlerini kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlayacak olan Şanlıurfa Ocakbaşı 14 Aralık Salı günü hizmet vermeye başlayacak.


www.habersanliurfa.net

 

Şanlıurfa Ocakbaşı Ali Öncel Bülent Gökkan Ankara