Anket, Zeynel Abidin Beyazgül'ü İşaret Etti!

TAKİP ET

AK Parti'de yerel seçim için aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından Haber Şanlıurfa'nın 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için 10 binlerce okuyucusuna yönelttiği, 'AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayınız kim?' şeklindeki anket sorusuna çeşitli cevaplar gelirken, anketi önde tamamlayan isim de belli oldu.

Haber Şanlıurfa, okuyucularına “AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayınız kim?” diye sorarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için anket çalışması düzenledi. 25 Kasım’da başlayan ve bugün netleşen ankette Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına resmi olarak başvuran siyasiler ve gölge adaylar yer alırken, sürpriz gölge adaylar en çok oy alan isimlerden oldu. 10 binlerce Haber Şanlıurfa okuyucusunun katıldığı anketi önde kapatan isim ise şaşırtmadı.

MEVCUT BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖNDE KAPATTI
3 gün süren ve büyük çekişmeye sahne olan anket sonuçları nihayet tamamlandı. Anket sonuçlarına göre 10 binlerce Haber Şanlıurfa okuyucusu, mevcut Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü tekrar aday olarak görmek istiyor. Tamamlanan Anket Sonularına göre Zeynel Abidin Beyazgül yüzde 30 oy alırken, ona en yakın isim ise yüzde 19 oyla mevcut Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat oldu. Anket oylarına göre önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ise yüzde 16 oyla 3. sırada tamamladı. 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise yüzde 14 oy alarak en çok oy alan isimlerden biri oldu.

İŞTE ÇEKİŞMELİ GEÇEN ANKETİN SONUÇLARI 

 

 ANKET İÇİN TIKLAYINIZ!
 
 

Şanlıurfa AK Parti aday adayları seçim yerel seçim Zeynel Abdidin Beyazgül Mehmet Kasım Gülpınar anket çalışması Haber Şanlıurfa