Atatürk Bulvarı Depremin Ardından Yeniden Trafiğe Açıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa merkezde bulunan Atatürk Bulvarı, 6 Şubat depreminin üzerinden geçen 3 ayın ardından yeniden trafiğe açıldı.

Şanlıurfa merkezde bulunan Atatürk Bulvarı, 6 Şubat depreminin üzerinden geçen 3 ayın ardından yeniden trafiğe açıldı; ancak trafiğin aktığı fotoğraflarda ağır hasarlı ve yıkılan binaların tehlike saçtığı görülüyor.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı, 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem sonrasında tedbir amacıyla büyük bir bölümü trafiğe kapatılmıştı. 6 Şubat depremlerinden sonra ağır hasarlı binaların artçı sarsıntılar nedeniyle yıkılma riskleri bulunduğu için kentin en önemli caddesi trafiğe kapatılmıştı. 

Bulvar, çevresindeki hasarlı binaların kontrolü bir şekilde yıkılması sonrası bugün yeniden trafiğe açıldı. Şehrin en işlek bulvarında hem taşıt hem otobüs yolunun kapalı olması ulaşım açısından ciddi mağduriyetlere neden oluyordu.


FOTOĞRAF TEHLİKEYİ GÖSTERİYOR

BİHA'nın abonelerine servis ettiği fotoğrafta ise ağır hasarlı ve yıkık binalar trafikte seyreden araçlar için tehlike saçıyor.

Atatürk Bulvarı Depremin Ardından Yeniden Trafiğe Açıldı Atatürk Bulvarı Şanlıurfa haberleri deprem son dakika haberleri Urfa haberleri