Babasını Vuranların Babasını Vurdu

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Olgun Ç. (26), önceki gün babasını tabanca ve tüfekle yaralayan Sinan E. (30) ve Ferit E. (26) kardeşlerin babası Mehmet E.'yi (65) sol bacağından vurdu. 

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Olgun Ç. (26), önceki gün babasını tabanca ve tüfekle yaralayan Sinan E. (30) ve Ferit E. (26) kardeşlerin babası Mehmet E.’yi (65) sol bacağından vurdu.

İnegöl’de 20 Nisan günü Sinan E. ile Ferit E., evlerine tüfekle ateş açtığını düşündükleri Olgun Ç.'nin babası İbrahim Ç.’yi sokak ortasında tabanca ve tüfekle vurup, sol elinden yaraladı. İki kardeş kaçarken, özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan İbrahim Ç., ilk müdahalesinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı. Olayın ardından gözaltına alınan 2 kardeş, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SALDIRGAN KAÇTI

Polisin, aradığı Olgun Ç., bugün saat 12.30 sıralarında taksiyle Belediye Meydanı'na geldi. Olgun Ç., araçtan inip, bir bankta oturan Sinan E. ve Ferit E. kardeşlerin babası Mehmet E.’ye tabancayla ateş açtı. Mehmet E., sol bacağına isabet eden mermiyle yaralandı, saldırgan ise geldiği taksiyle kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, babasının vurulduğunu duyup olay yerine gelen Ferit E., “Baba ne oldu, kim vurdu?” dedi. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılıp, tedaviye alınan Mehmet E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Babasını Vuranların Babasını Vurdu Bursa İnegöl Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri son dakika haberler