BAKAN ÇELİK URFA'DAN GELİN ALIYOR 

TAKİP ET

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik oğlu avukat Enes Çelik'e Şanlıurfalı bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu'nun Hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu'na istedi. Bakan Faruk Çelik'in Urfa ile ilgisi ve sevgisi bilinmekte iken bu izdivaç ile Şanlıurfa ile köklü bağlar kurması Urfa halkı tarafından sevgi ile karşılandı.

Şanlıurfanın tanınmış isimleienden uğur byk kızı hukuk öğrencisi Ezgi Büyükhatipoğlu ile önümüzdeki aylarda düğün töreni olacağını devlet büyüklerinin katılavğaı şnlıırfanın bursanın ve türkiyenin gözde 

Şanlıurfa sevdalısı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in avukat oğlu Enes Çelik ile Şanlıurfa'ya gönül vermiş çalışkan bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu arasında gerçekleştirilecek. Şanlıurfa milletvekili olan Faruk Çelik'in gelinini Urfadan seçerek Urfa ile bağlarını güçlendirdiği yorumları konuşuluyor.

Nikah Törenine iş, sanat, spor, bürokrasi, siyaset ve ekonomi temsilcilerini de buluşturacak olan nikahın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm kabine üyeleri ve Başbakan Binali yıldırımın da katılması bekleniyor.

Önümüzdeki ay çok özel bir nikaha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Kısa bir süre sonra;
Davetlilerin ellerine de ulaşmaya başlayacak olan bu özel nikahın, özel konukları 

Bursalı değerli siyasetçi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in avukat oğlu Enes Çelik ile Şanlıurfa'nın tanınmış isimlerinden başarılı bürokrat Uğur Büyüktipoğlu’nun hukuk öğrencisi kızı Ezgi Büyükhatipoğlu arasında gerçekleştirilecek.

 

Kısa bir süre önce;
Ankara’da iki aile arasında gerçekleştirilen özel bir nişanla dünya evine girmeye hazırlanan Enes Çelik ve Ezgi Büyükhatipoğlu yeni bir hayata adım atacaklar.

bakan Çelİk urfadan gelİn aliyor uğur büyüktipoğlu gıda tarım ve hayvancılık bakanı faruk Çelik