Bakan Fakıbaba'dan Çay'a Hakaret Davası, Hasan Çay İse Bakın Ne Cevap Verdi

TAKİP ET

Bir kalemde Trilyonluk ol... Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Türkmenler birliği başkanı Hasan Çay'a twitter hesabından yaptığı eleştiriler sebebiyle dava açtı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Türkmenler birliği başkanı Hasan Çay'a twitter hesabından yaptığı eleştiriler sebebiyle dava açtı.

Şanlıurfa Türkmenler birliği başkanı Hasan Çay'a twitter hesabından ; Benden sorularsa dünyadan yaptığım en büyük yanlış nedir Fakıbabayı tanımadan desteklemek destekledikten sonrada kimseye gerçek yüzünü tanıtmamak gerçek yüzü tıpkı Fetoş gibi. Bu paylaşım üzerine BakanFakıbaba dava açtı.

Şanlıurfa Türkmenler birliği başkanı Hasan Çay savcılığa verdiği ifadedesinde çarpıcı açıklamada ve iddalarda bulnudu.

Bir kalemde Trilyonluk ol...

Şanlıurfa Türkmenler birliği başkanı Hasan Çay açılan dava üzerine haber-sanliurfa.com'a özel açıklamalarda bulundu. Çay açıklamasında ; Hasan çay eksik yazmıştır aslında Fakıbabanın makam odasında ki Şanlıurfa Ceylanpınar ilçemizde Vatanını seven bayrağını seven tarımı geliştirmek için güzel bir projeden Bakana bahsetim ikili olarak makamında yemekten konuşuyorduk danışmanı Bilal’i  dışarı çıkartı çok önemli bir şeyleri söyleyecek dedim. söylediği şey siktir et şu Türkmenleri  seni Konya’ya Tarım İl Müdürlüğüne göndereyim bir kalemde trilyonluk ol diyince ben şiddetle dediklerine karşı çıkıp tepkimi sert şekilde ortaya koydum.

Bana hakaret etmiş olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi ama Fakıbaba Türkmenler için kullandığı kelimeden dolayı beni  beynimden vurulmuşa döndüm halen böyle bir adam benim Türkiye Cumhuriyeti devletinde nasıl Bakan olarak duruyor hayret ediyorum bu ülkenin istihbaratları ne yapıyor bu adam kimlerle ayakta kimlere hizmet etmektedir Allah İçin bu Devlet bu kadar mı sahipsiz oldu... dedi.

 

 

 

 

 

Fakıbaba Bir kalemde Trilyonluk ol Hasan Çay