Bakan Nebati ile CHP'li Başarır Arasında "Togg Atışması"

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Togg eleştirisine 'Bir tur verebilirim.' yanıtı geldi. Sert başlayan tartışma tatlı bitti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Togg eleştirisine “Bir tur verebilirim.” yanıtı geldi. Sert başlayan tartışma tatlı bitti.

Siyasette aday tartışmaları ve seçim bölgeleri devam ediyor. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Mersin'e Togg ile geldiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak eleştirilerini sıraladı. Bakan Nebati'nin Mersin'den aday gösterilmesi eleştiren Başarır, Togg ile seçim çalışması yapıldığını öne sürdü.

"BİRAZ YÜZÜN KIZARSIN"

Ali Mahir Başarır, paylaştığı twitinde “Mersin ile organik hiçbir bağı olmayan AKP 1.sıra adayı Nebati, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na tahsis edilen 06 HMB 89 plakalı TOGG ile Mersin’e gelmiş! Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz? Üstüne bir de şov yapıyorsunuz. Biraz yüzün kızarsın!” ifadeleriyle Bakan Nebati’ye yüklendi.

"BİR TUR VEREBİLİRİM"

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ise Başarır'a sosyal medya hesabından cevap verdi. Bakan Nebati paylaşımında, "Yerli ve milli otomobilimiz Togg'u kıskandığınızı değil bu muhteşem araca imrendiğinizi düşünüyorum. Bir tur verebilirim" ifadesini kullandı.

Bunun üzerine bir twit daha atan Başarır “Mersin’e hoş geldiniz Sayın Bakan. Bilmenizi isterim ki Mersin, dostluk ve kardeşlik kentidir, burada zaten kavga gürültü olmaz. TOGG otomobilini size Mersin’i tanıtmak üzere kullanmak ‘çok havalı’ olur. Yalnız, tüm masraflarını kendi imkanlarımla karşılamak kaydıyla.” sözleriyle atışmayı tatlıya bağladı.

Bakan Nebati ile CHP’li Başarır Arasında “Togg Atışması” Nureddin Nebati Ali Mahir Başarır Togg Haber Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri Mersin haberleri