Başkan Çakır : Şanlıurfaspor'un Son Durumunu Anlattı

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Kulübün ekonomik sorunlardan arındırılması konusunda yürüttüğü çalışmaları anlattı.

 

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, Kulübün ekonomik sorunlardan arındırılması konusunda yürüttüğü çalışmaları anlatırken, 'Futbolcu alacaklarının ödenmesi noktasında Sayın Valimiz Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'le yaptığımız görüşmeler olumlu geçiyor. Ana taslakta bir problem yok. Ayrıntıları haftaya ele alacağız.'' dedi. 

Görüşmenin detayları konusunda önümüzdeki hafta kamuoyunu bilgilendireceklerini anlatan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Neler oldu? Neler yapmak istiyoruz? Süreç nasıl gidiyor? Verilen sözlerin neresindeyiz? Valimizin yaklaşımı nasıl? Toplantılarda neler konuşuldu? Bu konularda önümüzdeki afta içinde spor kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz. İnşallah iki tarafı da memnun edecek, Urfasporumuzu yaşatacak nihai bir karara varırız.

BİR KABULLENİLMİŞLİK VAR

Maalesef Urfaspor konusunda bir kabullenilmişlik, bir teslimiyet söz konusu.. 'Bu Urfaspor kurtulmaz, bu Urfaspor borç batağından çıkamaz' gibi kendi aralarında yaptıkları bu tarz konuşmalar haliyle mülki erkana da yansıyor. Sürecin sekteye uğraması ve bu kadar uzamasının en büyük sebebi budur. 

Şanlıurfaspor